dagen D

I förmiddags var jag hos min mäklare och skrev på lite papper och bestämde pris på min lägenhet :) Imorrn kommer den förmodligen ut på Hemnet så jag är lite pirrig..

Men desto mer pirrig är jag inför kvällen!!!! Idag ska jag tatuera mig :D Det kommer nog upp en liten bild här när den har läkt. Här kommer en liten före-bild hihi



Förutom mäklarbesöket har jag även pluggat idag. En vetenskaplig artikel om koordineringsmekanismer inom organisation i multinationella företag lyckades jag läsa ut idag. Mycket spännande......

Just det, jag hann haffa några saker på stan idag också. En galet söt vit stickad mössa med pälstofs från Naturkompaniet och hårtoning från Kicks blev mina. Nu är det shoppingstopp för mig om jag ska lyckas resa nåt i vår.

Har precis ätit en stor skål med jordgubbar och Kesella vanilj. Trodde jordgubbssäsongen var över men jag har lyckats hitta riktigt söta och goda gubbar de senaste dagarna :) Tur, jag älskar ju jordgubbar.

Nu kom Sara hit så vi ska strax kila ner till Blue Bird. Erika o Linn kommer också o gör mig sällskap :)
Gaaaaaaah...


fest hos Mange!

Hehe Mange Makers är hos Filip o Fredrik, jättesöta ju :P

Imorse var det seminarie i skolan. Vi diskuterar ju som sagt dammiga gamla vetenskapliga artiklar och det är nästan lika roligt som det låter..

Efter lunch kilade jag över till Linn men hon var på stan så jag fick sitta o glassa lite i höstsolen en stund. Sen fixade o trixade vi lite :)

En sväng till gymmet blev det idag och jag var pigg i kroppen. Inledde med att värma upp på crosstrainern i 30 minuter o sen blev det styrka. Medan jag var på gymmet fick jag sms av E som frågade om jag ville med på promenad så det var bara att pallra sig ut igen efter träningen. Blev en skön kvällsrunda o vi kikade in Ronjas nya lägenhet på vägen. Jättemysig vindsvåning, kommer bli bra filmkvällar där känner jag på mig :)

Imorrn ska jag träffa mäklaren (aka min vän J) och styra upp lite papper o boka in visningar och sen måste jag plugga en del. Och på kvällen ska jag tatuera mig.. Gaaaaahh..

Hmmmm

Ska jag åka upp till Lule på lite kuligheter nästnästa helg? Va? Va? Jag är inte bra på att ta beslut...

Okej, gör en fördelar/nackdelarlista.

Fördelar:
+Får träffa min bror o se hans första egna lägenhet :)
+Får chansen att utforska härliga Luleå och dess studentliv :D
+Det är tydligen nån slags stor fest den helgen
+Flera av min brorsas roliga vänner ska nog åka upp samma helg
+Det går rykten om nåt slags ölträd på festerna
+Om man googlar "Luleå 8 oktober" är första träffen "Gospeldag i Luleå" - Klockrent :P

Nackdelar:
-Borde spara pengar till Thailand...
-...
-...
-"Borde plugga...?"
-Jag är flygrädd.
-...
-Nee.. kommer verkligen inte på nå fler..

Hmmm...

...

Känner mig rätt tom..

kråkslott

Tatuering nästa vecka.. Lite nervös. Jaaaa..


Iphone-pic


torsdag

Det kliar i mina shoppingfingrar.. Har spanat runt på nelly.com och sportamore.se o har blivit kär i flera grejer.. Imorrn trillar lönen in på kontot och jag tror att jag tänker ta en liten shoppingrunda då. Vill ha en fin liten partyklänning o nån mysig kofta :)

Idag har jag målat stall! Följde med Linn till stallet och såg till att hennes pålle har ett fint hem. Medan jag målade kände jag hur träningsvärken började komma krypandes och jag gissar morgondagen kommer bli rätt hemsk.. Idag blir det ingen träning för mig men strax blir det en promenad iallafall :) Får se om jag pallrar mig ut på en löprunda imorrn, är pigg i kroppen trots träningsvärken så jag vill ut o köra lite kondition.

Imorrn är det urnedsättning för farmor <3 Jag förstår fortfarande inte att min älskade farmor inte finns längre.. Flera gånger om dagen tänker jag "det här måste jag ringa och berätta för farmor", innan jag kommer på mig själv.



Ditt minne lever kvar i mitt hjärta farmor.


same old me again today..



Suddigt gos

Gaaah vad skönt det var att köra functional toning-passet idag :D Tjejen som håller i passet har gjort om det lite, så nu är det knappt nån kondition o massa mer styrka. Jag gillart :) Kondition tränar jag ändå hellre själv, genom löpning eller crosstrainer, än att köra på pass. Nu är det bara att invänta träningsvärken..

Kvällen spenderades på VIP-invigningen av Erikslunds nya köpcentrum, som sagt. Lite skoj :) Åt massa snittar o annat smarrigt men lyckades med att inte shoppa nåt faktiskt. Jag fick lite klustrofobi av att vara bland så galet mkt folk, men det är ju ändå kul att spana lite :P

Ne nu kallar sängen på mig :)


dagsrapport.

Goddagens :) Jag har precis kämpat mig igenom den i särklass tråkigaste vetenskapliga artikeln jag någonsin har läst. Vet inte om jag förstod så mycket av den, men färdigläst är den iallafall :D Får nog ta o kika igenom den en gång till innan seminariet.

Om nån timme ska jag på ett functional toning-pass på gymmet. Kommer bli härligt, har inte varit på ett sånt pass sen innan sommaren.

Ikväll ska jag på VIP-öppningen av Erikslunds nya köpcentrum :) Tack snälla Erika som bjuder mig!



Partypic från i helgen.

Nu blir det lite mat för mig, måste ju orka hela passet :P


don't go chasing waterfalls

Eller....?



Sikta mot stjärnorna, eller? :)


lunchtime

Idag blev det sen lunch.. På spisen puttrar lövbiffrullar fyllda med philadelphiaost i en sås o jag har precis gjort klart mitt hemgjorda potatismos. Mums :)


vad hände med respekten?

Det här med tvättstugen i vårt hus börjar bli irriterande. De senaste fyra gångerna som jag har bokat tvättstugan har nån grann-usling snott min tid eller torkat sin tvätt på min tid tre av dom gångerna. Idag höll nån på att torka sina grejer o jag var snäll o la bara i min tvätt o låste inte dörren för att tjuven skulle kunna hämta sin tvätt. Ah, sen när jag kommer ner o ska börja torka har grannen hämtat sin tvätt. Och lämnat torkskåpet på och lämnat dörrarna till skåpet öppna så det var typ bastu där inne. Alltså vem fan gör så? Nästa gång är jag inte snäll, då låser jag in fanskapets tvätt.

(Dagens i-landsproblem javisst)

För övrigt har jag haft en sjukt bra helg :D Bra jobbat alla inblandade.





ledig lördag :D

Ligger i soffan o kollar på Idolrepriser. Lillvovven ligger på golvet o fnyser o suckar åt dom som sjunger dåligt haha.
Snart har jag slappat klart o då ska jag köra ett pass på gymmet. Har blivit mest promenader denna vecka o det är ju inte helt fel men det bygger jag ju inte direkt muskler av :P Efter gymmet blir det promenad igen dock, eftersom Goliat måste få röra sig lite också.

Ikväll är det fest hos en tjej i klassen :D jag är sjuk partysugen, nästan så jag funderar på att smutta på ett glas vin redan nu hehe..



Gammal bild på puppe


höstkänslor

Oftast får jag lite ångest när hösten kommer. Den sköna varma sommaren tar slut o ljumma sensommarkvällar byts ut mot kyla, löv på marken och mörker. En lugn o skön tillvaro utan speciellt många måsten blir helt plötsligt mer stressig med skolstart, gammal vardag och planering.

Men i år säger jag hösten: bring it! Jag är aspepp på hösten för ovanlighetens skull o ser fram emot en tid med höstmys, träning, mysiga fluffiga halsdukar, promenader, kängor, färgsprakande löv på träden och filmkvällar.

En anledning till att jag tycker det känns bra med höst o vinter kan ju vara att jag flyr Sverige i januari när man brukar tröttna på kylan. Längtar sjukt mycket till Thailand! Jag vet inte exakt vilket datum vi åker dit men jag gissar att det blir nån av de första dagarna i januari som vi hoppar på ett plan mot varmare breddgrader.

Min dag idag har varit chill :) Imorse åkte jag och mäklaren till min lägenhet för att se om vi behöver fixa nåt inför fotograferingen nästa vecka. Efter det tog jag tag i dagens plugg o sen mötte jag upp S på stan för en lunch på Spicy och en liten shoppingrunda. Det blev ett par solbrillor till mig.


På kvällen har jag o E tagit en liten promenad på en mil :)
Nu tänker jag duscha. Ciao.

red riding hood

Yes, den såg vi idag :) Den var riktigt bra tyckte jag, men vaffan varulven var ju läskig! Jag erkänner att jag är världens största mes.. Men den var ju läskig!!

Har varit ledig idag. Gött! Dagen har innehållit plugg, ett stort beslut, löprunda, förfest (men ingen fest :P) o filmkväll :) Bra dag.

Imorrn har jag en till ledig dag, lyxigt värre :D Ska ta en tripp med mäklaren till min lägenhet som jag ska sälja o ta en titt på den. Lite plugg o lite träning ska också hinnas med. Och lite mys på kvällskvisten :)

OOh förresten, i helgen ska jag vara hundvakt åt Goliat, myys!





Supergirl på Rhodos


whaat..


stormkväll

Imorse hade vi ett seminarie där min grupp var seminarieledare och vi kickade ass, faktiskt. Nu är ribban satt o vi satsar ju högt som vanligt så det ska bli spännande att se om nån annan grupp kommer slå oss. Hehe

Efter seminariet tog jag mig ner till stan till en mäklarfirma där min barndomsvän J jobbar. Jag kommer förmodligen sälja min bostadsrätt :)

Har skippat plugg resten av dagen faktiskt. Var på stan i några timmar med Erika o Sara och fick med mig ett par boots o en ny I.d foundation hem. Det fanns huur mkt fint som helst på stan så jag var faktiskt duktig som inte lät fler saker flytta hem till mig.

Jag passade också på att klippa mitt hår som har blivit rätt slitet den senaste tiden. Det är fortfarande rätt långt men nu känns det fresh :)

Det ryktas ju om att en storm ska dra in över landet ikväll men det var inget som stoppade mig o E, så vi begav oss ut på en promenad. Lite blåsigt var det ju men inte såå farligt. Har ju varit i fjällen när det har blåst över 30 sekundmeter :P På hemvägen hyrde vi två filmer men vi hann bara se en halv typ för båda två somnade hela tiden.

rain on me

Hörde precis att regnet började smattra mot rutan, lite mysigt faktiskt :)

Denna dag börjades med muffinsbakning. Min grupp ska vara seminarieledare imorrn och fika uppskattas tydligen så vi slog på stort och gjorde hallon o blåbärmuffins och chokladmuffins. Självklart med frosting på :)



Hoppas våra seminarie-pals uppskattar dessa goingar



Sprits-Björn - den enda mannen en kvinna behöver!?

Till lunch svängde jag ihop en ruggigt god tacopaj. Har aldrig gjort det förut men den blev ju bra ändå. Skönt att kunna värma på pajen så slipper jag laga så mkt mat i veckan, hehe.

Nu på kvällen har jag slitit med presentationen tills imorrn. Artikeln är helt makalöst tråkig så min presentation kommer ju tyvärr också att bli det. Men men, nu är jag äntligen klar iallafall.

Har hunnit med en promenix på kvällskvisten också. Hade tänkt ta en löprunda men Erika o Sara o lillvovven Disel ville gå så då blev det så :) 

När jag var på Rhodos så läste jag Sofi Fahrmans bok Elsas Mode o så fort den blev utläst köpte jag Elsas Värld. Båda var ju hur bra som helst :) Inga djupa tunga böcker hehe men roliga! Ett hett tips om nån är lässugen. Meeen det sugiga nu är ju att jag har läst ut båda, o att den tredje boken inte är släppt än.




vaffan

Nåt klappmongo har snott min tvättid o fastän jag skrev en söt liten lapp om hur illa jag tycker om att folk snor varandras tvättider har min käre okände granne fortsatt att tvätta.

Eftersom jag är sur och sötsugen ikväll gjorde jag det ända rätta - svängde ihop ingredienserna till chokladbollar. Så nu sitter jag här i soffan o är nöjd, o smaskar i mig mina chokladbollar :)


uoy kcuF

what to do on a sunny day?

Ska jag flyga upp till Luleå nästa helg o hälsa på min brorsa o fira att LTU fyller 40 år o dansa runt till Moneybrother, Sahara Hotnights, Movits! o Melody Club????

Eller ska jag stanna hemma o festa med mina klassisar??

Jag boooorde ju spara mina små slantar så jag kan resa runt massor i sydostasien i vår. Meen samtidigt så vill jag ju testa på studentlivet i Luleå o se min brors fina lägenhet :) En flygbiljett till Luleå från Sthlm kostar mer än från Bangkok till Bali.. Äh det blir förmodligen båda :P

Nee.. Nu måste jag sluta göra annat o plugga. Men jag vill inte!!!


chill söndag

Imorse tog jag sovmorron, sov tills jag vaknade av mig själv :) Fixade iordning en smarrig frulle o efter det har jag storstädat. Började lite smått igår med badrummet och idag har jag gått lös på hela lägenheten. Har skrubbat varenda skåplucka o kakelplatta för en gångs skull. Det är sånt som jag annars mest gör när jag flyttstädar :P

Tog även tag i min överfulla garderob som attackerat mig varenda gång jag öppnar den. Har rensat den ganska nyligen så jag vek bara om alla kläder o la dom fint så nu hittar jag där igen :)

Älskar känslan när heeela lägenheten är nystädad o fresh :)

Nu tänker jag dra iväg o träna. Fick sån jääkla tränningsvärk efter instruktörpasset nu i veckan så jag har vilat tills nu :P



Suddig bild på moi


...

Den här helgen har jag bara tagit det lugnt, faktiskt.

Igår var farmors begravning och det kändes rätt skönt att ta farväl. Fast när jag kom in i kyrkan och såg kistan kändes det helt overkligt. Och verkligt, på samma gång. Det kom lite som en chock när jag insåg att hon inte finns kvar längre. Det sjuka med begravningar är att de är så hemska och så fina, samtidigt. Jag mådde rätt dåligt dagarna före men det kändes inte lika tungt på begravningen som jag trodde. Kistan och farmor var omringade av vackra blommor och på kistan stod vår lilla blom-ängel.

Jag har inte direkt varit partysugen den här helgen så jag har spenderat den med familj och vänner. Har varit skönt att få lite stöd av de som står mig allra närmast. Ikväll har vi haft spelkväll o spelat Plump. Och jag utklassade dom andra helt sjukt mycket :D Andra omgången lyckades jag komma undan med bara två stackars plumpar, det ni.


pump it up

Mitt kvällspass på gymmet gick sjuukt bra :D Var hur pigg som helst på uppvärmningen på crosstrainern men mina fötter domnade bort så tillslut fick jag ge upp ändå. Men 25 minuter blev det iaf :) O sen ökade jag typ alla vikter på maskinerna. BOYAAAAH!!

O så passade jag på att boka in en tid med instruktör imorrn för att lära mig lite mer om fria vikter. Jag vågar mig inte in i hörnet där alla biffiga killar (och några starka tjejer) alltid står och pumpar men nu ska det bli ändring på det :) Hoppas jag inte har alltför mycket träningsvärk från idag bara..

Nu tänker jag ta en lång dusch :) Ciao!

no fun and games today?!

Idag har jag varit rätt produktiv faktiskt :) Har tagit tag i att ringa flera viktiga samtal o fixat saker. Bland annat så har jag fått stoppet i mitt handfat fixat, efter sisådär ett halvår. En av få bra saker med att bo i en hyresrätt är att man kan få såna saker fixade. För det är äckligt att fixa stopp i avlopp!!

Har nästan läst klart dagens plugg, vilket är en aptråkig vetenskaplig artikel som maler på om samma sak i 22 sidor, typ. Men men, så snart jag är klar med den så tänker jag dra till gymmet. Under hela sommaren så har träningen hamnat längre ner på prioriteringslistan än tidigare och det känns inte rätt. Jag har ju hållit igång träningen, men inte alls lika mycket som tidigare. En hel del god mat o annat smaskigt har slinkit ner också (det gamla vanliga alltså), men nu är hösten här och jag tänker köra rätt hårt igen med träningen och hyfsat nyttig mat. Jag mår ju bäst då :)

Förra veckan blev det två löprundor och ett gympass och några promenader och målet nu är att träna 3-4 gånger i veckan. Festandet kanske kommer bli lidande också för det är ju faktiskt så att det förstör en hel del av det man kämpar så hårt för att bygga upp när man tränar och äter bra. Det betyder ju definitivt inte att jag inte kommer festa, men lite mindre blir det nog.

Ne, nu ska jag läsa klart, o sen dra till gymmet som sagt. Sen kanske jag hittar på nåt bus ikväll, vem vet :)



På Rhodos flygplats


dark girl

Nuförtiden är jag brunett igen. Så ni vet :P






dummie

Ibland så kommer vissa tankar fram. Som jag kämpar för att hålla borta. Ibland kommer du fram i mina tankar.. Det var längesen. Och jag är stark, faktiskt.

Ibland har jag druckit lite för mycket vin..

...

Du finns i mitt hjärta och mina tankar.

Farmor <3

RSS 2.0