Oh baby baby!

Nu är hon äntligen här, och hon är det sötaste jag sett! Igår morse föddes vår lilla hästtjej Disa! Mitt hjärta slår extra slag bara jag tänker på henne =) Så liten.. Och mamma Drottning är helcool fast ibland glömmer hon bort att hon har en liten knodd..

Jag fick en tjejkusin igår natt också! Som föddes exakt samtidigt som lilla fölisen. Nästan läskigt! Leah ska hon heta och hon är född nästan 4 veckor för tidigt men hon och mamma Linda mår bra :)
image3

Spöktimme.

Vackra Drottning, är det inatt din lilla fölis kommer?

I denna stund.

Just grab my hand and run away with me.
Man behöver rymma ibland.

maj maj

tider förändras. såklart. ibland plötsligt och ibland under en längre tid. så lång tid att man inte riktigt lägger märke till det. men man anar det, svagt. men likt ett frö så växer förändringen fram och till slut blir man medveten om den. förändring kan vara hur bra som helst, men ibland känns det inte så. men man inser att det är nödvändigt.

ja, såklart så syftar jag på något speciellt. just nu pågår många förändringar i mitt liv. det händer massor och jag har fått ta många stora beslut. beslut som jag är nöjd med.

men det finns fortfarande frågetecken i mitt liv. beslut som inte är lika självklara.. förändringar som måste ske, men det är oklart för mig hur.

äh, godnatt!

RSS 2.0