life is life

Hehe, såg att det var rätt många som klickade sig in här dagen efter jag kom hem från Rhodos. Nyfikna på bilder o historier kanske hihi?

Är astrött så ska sova strax men så snart jag hinner ska jag slänga ihop ett smaskigt inlägg om vår galet bra resa :)

Imorrn börjar skolan btw. Ska bli lite spännande faktiskt. Har pysslat lite idag o köpt ny kalender o pennskrin o pennor :)




Puss.

quickie

Snabbisinlägg. Idag har jag chillat på stan. Plockat kantareller. Gjort kantarellstuvning. (Mums!!!) Och sålt Pärlan. (!!!)

Imorrn ringer klockan hyfsat tidigt. Morrongym står på schemat o efter det ska jag ner på stan o fixa det sista inför resan. Sen är det fest hos Lisa på Enhagen (Ekbacken) med mina jobbpals.

På lördag drar vi till Rhodos :D

Vila i frid farmor

När pappa ringde i lördags förstod jag inte vad han sa.
Vadå farmor finns inte längre??
Min farmor.
Som alltid har funnits där. Hos henne har jag alltid varit välkommen. När jag var liten och tyckte att mina syskon tog för mycket uppmärksamhet från mamma och pappa rymde jag alltid iväg till farmor. Flera gånger i veckan i flera år. Älskade fina varma kärleksfulla farmor. Som bara bodde några hundra meter bort. Farmor som skämde bort mig så himla mycket. Som alltid hade Polly i kopparskålen. Som hade gamla roliga spel i förrådet. Som alltid hade skinande rent hemma. Som alltid hade sockerdricka i kylen, "ifall barnen kommer över". Som bakade världens godaste kladdkakemuffins och vaniljbullar. Som lagade godaste pannkakorna och köttbullarna. Som hade lego och indianer och soldater i den vita väskan med blå band. Som alltid hade tid för oss.

Du hade det inte lätt de senaste åren. Din kropp var gammal och trött. Du var yr och nästan blind. Men du levde för oss. För oss. Du var pigg i huvudet och hade stenkoll på allt. På allt som hände i världen. Och på oss.

Jag är glad att du fick bo hemma ända till slutet. Du älskade ditt fina lilla hus och tomten och jag tror inte att du hade varit lycklig av att bo på hem. Sedan 1958 har du bott i huset. 53 år. Sen pappa var ett år.

Även fast tårarna rullar ner för mina kinder vet jag att du har det bättre nu. Äntligen har du fått träffa farfar igen. I 22 år har ni varit ifrån varann men nu är ni tillsammans igen.

Vila i frid älskade farmor. Elsa Elaine Flodin

fear of the dark

Ni som känner mig vet att jag är mörkrädd. Väldigt mörkrädd. När jag går hem själv har jag ofta min pepparspray med mig. (Har aldrig behövt använda den :)

Vet inte riktigt vad jag är rädd för.. Tror inte att det är spöken direkt. Mer rädd för nån galning/pundare som ska göra nåt dumt. Eller nåt gäng med idioter. Som vill göra nåt dumt.

Jag har aldrig varit med om att nån okänd har gjort nåt konstigt så jag borde inte vara rädd. Men varje gång jag är ensam när det är mörkt får jag typ panik. Om jag går så känner jag hur jag går snabbare o snabbare o samma sak om jag cyklar. Jag brukar vägra kolla på skräckisar men nån gång ibland gör jag det ändå. O varje gång ångrar jag mig. Efter jag har kollat på skräckis är jag helt sjukligt mörkrädd några veckor efteråt. När jag hoppar in i bilen tror jag att nån sitter i baksätet. Om jag tar kvällspromenad så vänder jag mig om hela tiden för att kolla att det inte är nån bakom.

Idag på jobbet hände det en lite läskig grej. Det var bara jag o Sara kvar som jobbade, o vi hjälpte varsin kund. Klockan var nån minut efter sex så vi hade precis låst dörren. Men en kund hade precis gått ut o dörren stänger sig inte själv så vi måste hela tiden ha koll när kunderna går ut o dra igen den så att det är låst. Men vi hann inte det, o jag såg att en kille var på väg in genom dörren. Jag sa typ "oj, vi har egentligen stängt, dörren var visst öppen" o sen kollade jag på killen. Han hade på sig en mössa o en sjal över typ hela ansiktet, jag såg bara hans ögon. Konstiga kläder o svarta handskar. En väska med massa grejer på som jag tyckte sg ut som typ små batonger. Han svarar "jag ska bara in o kolla lite" o tränger sig förbi mig.

Jag började typ skaka haha! Jag frågade om jag kunde hjälpa honom men det ville han inte. Han var helt klart hög o luktade askonstigt. Han betedde sig konstigt o gick o tog på allt i butiken typ. Som tur var så stannade "min" kund kvar i butiken för hon ville att vi skulle känna oss trygga o kunna hjälpa till om han skulle göra nåt. Jag är ju galet paranoid så jag var ju säker på att han skulle råna oss. Men han gck runt i butiken i typ en kvart o sen gick han..

Så jaa mer spännande än så blev det inte :P Men faan jag hatar när såna saker händer för jag blir mer rädd för varje gång..

Ajaa nu har jag babblat ut om hur paranoid jag är. Nu blir det dusch o säng :)

alltså..

När folk inte ens kan böja sig så att dom kan knyta upp sina skor.. Borde dom inte inse att det är dags att dra ner på skräpmat o börja träna då?


it's alright to fall apart sometimes

Jag är filmmyssugen! Bara så ni vet :P

Nu blir det pannkakor :)

augusti-måndag

Tjoo :)

Här händer det som sagt inte mkt haha.. Meeen ikväll har jag tagit det luuugnt för en gångs skull! Hur skönt?! Tog en powerwalk med sötis-Erika o efter det har jag bara slappat. Ätit Spicy o naturgodis. Fixat mina naglar. Ansökt om CSN. Har en bra känsla nu :)

Joooooobbelijobb står på schemat från idag till nästa måndag. Ska kämpa på, sista dagarna innan min efterlängtade semester :D Söndagar har vi ju stängt på jobbet, men jag ska följa med på inköpsmässa i Sthlm då.
Aah mer än så hade jag nog inte idag. Jo juste, snaaaaart drar vi till Grekland :D :D 

Puss :)

glad tjej

Har haft en mysig kväll :) Tog en lång promenad med Karin och catchade up massor! Så längesen vi sågs. Nu ska hon kanske hyra min lägenhet när jag ska plugga i Thailand. 

Jag har precis knåpat ihop en jobbansökan till ett mycket spännande jobb. Hihi, fortsättning följer..

Nu ska jag mumsa i mig en stor skål med jordgubbar o Kesella vanilj o sen sova.

:) 


solnedgång på hästryggen

Kom hem från stallet för ett tag sen. Det var supermysigt att rida :D Vi tog en (hyfsat) lugn runda i skogen med massa klättring och skutt över grenar o stenar. Både vi och pållarna njöt. Det blev en sväng i ökad tölt också, vi flög verkligen fram. Lite coolt, har aldrig töltat så snabbt förut. Just det, vi träffade på två älgar också. Haha sjuukt läskigt! Som tur var så upptäckte hästarna aldrig dom. Vi galopperade rätt snabbt bort från dom.

Nu fick jag ju massa energi. Men tänkte faktiskt sova nu. Imorrn blir det jobb o sen har jag lånat papis hus för att ha lite grillchill med vänner :)  


Jag o Braiann


ridtjej!

Gaah jag börjar bli lite trött på att typ aldrig vara ledig.. Eller ja, när jag väl är ledig på kvällar o så så bokar jag upp mig. Behöver lite vila känner jag :P

Imorse ringde klockan tidigt o 07:35 inledde jag min löprunda :) Heelt galet, jag är ju världens morrontröttaste tjej. Men det gick riktigt bra faktiskt, blev inte superlångt men det var skönt att röra sig lite. Sen har jag jobbat heeeela dagen och det har varit segt. Både jag o Jossan har lullat runt som sengångare. Inte bra..

Nu har jag precis slängt i mig min middag o om en stund ska jag o syrran till hennes stall. Ska rida :D :D

Woopeliwoop, berättar kanske hur det gick sen.

bildbomb!

Enjoy, eller nåt :)



Bro Hof Slott



Linn



Hyfsad plats på läktaren med utsikt över 17e och 18e hålen :)





Bus med G på pappas grillfest



Festlig fest!



Fia o moi!






Kvällsdopp i Tortunagropen



Inte alls uppenbart att jag fotar mig själv med mobilen, neejdå

Det var allt från mig ikväll, nu väntar sängen på mig :) Har planerat att ställa klockan tidigt imorrn o ta en morronlöprunda innan jobbet. Får se om jag lyckas pallra mig upp.
Puss.


RSS 2.0