she don't sleep at night, afraid to turn out the lights

Har lugnat ner mig lite.. Körde ett hårt gympass o fick ut lite aggressioner. Nu sitter jag nyduschad i soffan o är helt slut. Heela min dag har spenderats i solen så ja.. jag är en kräfta. Första delen av dagen hängde jag o Linn i Våldtäktsparken (Rudbecksparken), tills hon skulle jobba o köra sin lilla glassbil.

Sen hoppade jag in i Pärlan o körde till gropen i Vad där min syrra låg o solade. Den är fin den gropen, helt blått o klart vatten. Goliat var också där så vi badade o busade massor.

På kvällen har jag som sagt gymmat. Temperaturen på mitt gym ligger på typ 60 grader (typ sa jag), INTE OKEJ!! Men skönt var det iaf att träna lite :)

Har moffat i mig jordgubbar o Kesella, kan vara det godaste som finns faktiskt.

Får se om det blir nån sömn för mig inatt.. Min hud brinner typ. Har smörjt in mig med massor av svalkande lotion, får se om det hjälper nåt.

Imorrn står jobb och Västerås Cityfestival på schemat :)

Godnatt.


pissed off

Jag är arg! Som många säkert vet så bor jag ju i en studentlägenhet men jag äger även en bostadsrätt som jag hyr ut i andra hand. En tjej bodde där från februari 2010 till februari i år, och nu bor en annan tjej där.

Idag fick jag en faktura från min bostadsrättsförening. Tydligen har grannarna ringt störningsjouren i DECEMBER förra året om att det spelades hög musik från "min" port. O enligt securitas kom ljudet från min lägenhet, där förra hyresgästen bodde då. Fakturan är på 1700 spänn.

Jag kontaktade min förra hyresgäst på en gång och förklarade läget. Men hon tänker inte betala nåt för hon säger att hon inte ens äger en stereo.

OCH I HELVETE ATT JAG BETALAR SKITEN!!

åÅÅÅÅÅÅh orkar inte. Jag tycker ju att det har noll med mig att göra så jag föreslog att hon ska ringa föreningen och höra hur det går att lösa. Jag vet att det är jag som äger lägenheten som är ansvarig för den men jag vägrar betala en jävla securitasfaktura när jag inte ens bor i lägenheten.

FUCK.

flackande blickar upp och ner och igen, åh

Dagar som idag borde det finnas fler av :)

Började dagen med en mils morronpromenad med Erika. Sen åkte vi o Linn o Malin till Framnäs där vi solade o badade heeeela dagen :D Hur skönt som helst. Men aaaaaj vad min kropp bränner nu.. Fick besök av sötisen Rasmus också, hihi.

På kvällen tog vi en sväng förbi Ronja som hade massa valpar hemma. Helt galet små söta pälsbollar! Såg ut som små gosedjursvalpar. Med vassa tänder :P
 
Sen jag kom hem har jag legat nerbäddad i soffan med en asbra bok som tyvärr blir utläst idag. Började igår.. Den farliga leken av Mari Ljungstedt läser jag o alla hennes böcker är riktigt bra :) Alla böckerna är kriminalromaner som uspelar sig på Gotland. Spännande.

Ledig dag imorrn med, gaaaaah mitt liv är rätt bra just nu.

nattsvart


Tänker på dig, min fina vän. Du och din familj finns ständigt i mina tankar. 
<3 


Suck.

Jag fick ett ryck såhär på kvällskvisten och bestämde mig för att uppdatera min lille mobil. Smart drag där, SMAAAART! Nu har det gått typ en timme och det är fortfarande inte klart. O jag är trött. Och hungrig. Och sur, för jag tänkte sova tidigt o gå upp i hyfsad tid. Får väl fortsätta slökolla HIMYM ett tag till.

SUCK!!

min midsommar i bilder




















Några bilder från min midsommar i Leksand. Helgen innehöll sill, nubbe, grillat, midsommarstång o små grodorna, hemmafester, midsommarkrans, svarttaxi, borttappad mobil (inte min), fäbodar, meta aborre (fick bara mört dock), hittad mobil i Falun, kubb, ösregn i Gropen, stöld av cykel och mys med hundar och en katt. O massa mer :) Fin helg.

Nuuu är det snart en ny vecka! Min sista "semestervecka" innan jobbet drar igång på riktigt. Väderprognosen visar värme och sol och på torsdag drar Västerås Cityfestival igång med massa bra artister :D Hoppas på en bra vecka! Jag måste bli frisk nu för det här med att vara sjuk o inte träna håller inte för mig. Imorrn blir det nån slags träning vare sig min kropp orkar eller inte. Lunchdejt med Linn står på schemat också imorrn :) Och slappa i solen så klart, soljunkie som jag är.  Pappa har tydligen byggt en pool så jag kanske åker dit. 
<3 


I want a sunburn just to know that I'm alive

Det känns lite som att sommaren inte har kommit igång än tycker jag. I maj var det ju kanonfint väder men nu då? Regn, mulet och åska. Tack för det?!

Saker jag saknar med denna sommar hittills:
-Picnic på en brygga
-Chilla på en båt i solen och bli knallröd
-Efterfest en hel natt ute i värmen
-Roadtrip till Västkusten
-SOL
-Rosé på en solig uteservering

-Jag saknar till o med myggor!!!!

Jaja, det är ju massa sommar kvar :D Kommer nog hinna med detta o mer förhoppningsvis.

Imorrn är det midsommarafton :D Jag har dragit på mig nån slags förkylning och när jag tänker efter verkar det vara tradition för mig att vara sjuk på midsommar. Vi har planerat att åka till Leksand imorrn och fira midsommar där och det kan nog bli riktigt mysigt :) Jag hoppas på sol!! Är sugen på att ha på mig en vit klänning i spets som jag har återfunnit i min garderob. Med ett läderskärp i midjan blir den rätt söt.. Vit spetsklänning o gummistövlar om det regnar.. :P

Ikväll har jag planerat att försöka vila o må bättre, packa och kanske kolla film med Emil.





Såhär kul är det att vara sjuk





Jag o Goliat gick en mil igår :) (Fast jag var sjuk) Det kanske förklarar varför jag mår rätt kasst idag..


Ink.

Jag har länge varit sugen på att tatuera mig. Har funderat på några olika motiv och vart jag vill att tatueringen ska sitta. Jag kan tycka att det är sjuuukt snyggt med sleeves i färg på armar på tjejer. Meeen det är jag alldeles för feg för att göra :) Jag tror att jag har bestämt motiv och plats nu, får se om jag gör den snart, då visar jag bild såklart.

Min syster chockade mig för några dagar sen när hon ringde mig och berättade att hon hade taturerat sig. Jätteimpulsivt. Jag har alltid tyckt att man ska fundera superlänge om man funderar på att tatuera sig. Men egentligen, spelar det så mycket roll? Så länge man har ett motiv som man vet att man kan stå för så tycker jag att man ska köra :) Visserligen är ju en tatuering permanent men man har ju födelsemärken och ärr och sånt som också är permanent, som man inte ens har valt.

Jag tycker överlag att man ska fega mindre. Förmodligen har man bara ett liv att leva och man kan välja mellan att fega och alltid ta den säkra vägen - eller att satsa allt och leva livet fullt ut. (Självklart ska man inte göra idiotiska grejer bara för det. Eller jo, lite idiotiska grejer kan man göra..:)

Idag är jag ledig :) Tog lite sovmorron imorse, sen åt jag en stor skål med jordgubbar och Kesella Vanilj till frukost. Jag har varit en aning lat med träningen sista tiden så jag tog mig till spåret och tog en löprunda på fem kilometer. Det gick tungt haha :P Ikväll åker jag och Erika på roadtrip till Avesta och hälsar på Sara. Det blir mys.


and do you know that every day's the first of the rest of your life

Ju äldre jag blir och ju mer erfarenhet jag får av livet, desto mindre förstår jag. När man är liten och tycker att allt är orättvist får man lära sig att "allting jämnar ut sig i slutändan". Men det gör ju inte det!! Vissa människor lever största delen av sina liv fyllda av orättvisa. Hur kan det vara så? I mitt liv har jag ofta tyckt att jag har bra perioder och lite sämre perioder. När mycket dåligt händer samtidigt tänker jag oftast "ja ja, snart blir det ju bättre igen". Men jag har tappat tron på att det är så! Eller, mitt liv kanske är så. Men varför glider vissa människor fram på bananskal i sina liv och varför drabbas vissa av den ena tragedin efter den andra? Hur är det tänkt att människor ska klara av tragedier? Jag förstår verkligen inte, kanske för att jag aldrig drabbats av något riktigt hemskt. Vilket jag självklart är otroligt tacksam för.

Hur ska man kunna fortsätta leva sitt liv när en självklar del av ens liv plötsligt inte längre finns där? Hur ska man kunna känna glädje över delar av sitt liv när en stor del saknas? När man tänker på sin framtid så tar man för givet att en del saker alltid ska vara likadana. Ens nära och kära ska finnas där, och man ska åldras tillsammans. Men när ödet har en annan plan då?

Sorg är en del av livet säger dom kloka. Men jag förstår inte varför.

where do we go when we go from here

Just nu ligger jag i soffan o njuter av att vara ledig och inte bakis :) Med tanke på hur dunderfull jag var igår så borde jag må därefter men jag mår prima skinka faktiskt.

Goliat är här och gör mig sällskap. Alltid lika mysigt att ha honom här :) Får se vad vi ska hitta på idag, om det inte regnar så mycket så åker vi nog med mamma till stallet i Heby. Har inte ridit sen förra sommaren och jag saknar det verkligen! När jag sitter på hästryggen försvinner alla andra tankar och bekymmer. Då lever jag i nuet och mår bra.

Åker vi inte till stallet blir det en lång promenad i regnet för oss. Kan vara rätt mysigt det med. 



Goliat o jag just nu


Who's gonna save the world tonight?

Min dag har bestått av jobb, men jag är inte deppig för det :) Har ju ett bra jobb.

Nu är jag pepp!! Faktiskt, det var jag inte i morse då var jag bara trött. Kvällen bjuder på festligheter av nåt slag, lite oklart hur men det brukar ju lösa sig :)

Nu blir det strax promenad o sen dusch o middag o fix o sånt.


Vinet är på kylning och jag är pigg, hoppas det blir en najsig kväll!!

there's certain things that should be left unsaid

Har precis kommit hem efter att ha kramat om Sara (o hennes vän Sara) lite. Vi tog en fika på stan, mysigt! Saknar ju min lilla parvel (saknar Erika också för tillfället!) men andra halvan av sommaren kommer vi ju ha tillsammans allihopa :)

Ahaaa annars då? Jag hann sitta en stund i solen innan det var dags att träna. Riktigt skönt var det, både att sola o att träna. Mår bra nu :) Planen för kvällen var att laga mat o kika film med en vän men det blev lite försening och ändrade planer så jag tänker nog spendera kvällen hemma faktiskt.

Har shoppat lite till förresten.



Monki

Köpte en finfin bikini från Stadium och en topp från Monki också, men dom fotade jag inte. Eller jo, men det känns fjantigt att lägga ut en bild på mig som fotar mig själv i spegeln i bikinin här hehe så det blir ingen bild på dom.

Godis är jag sugen på. Men det blir inget sånt ikväll. Inte för att jag är duktig utan jag är helt enkelt för lat för att ta mig till affären.


lev livet

Har spenderat några timmar idag med att leta resa.. Otippat haha :P
Okej, jag vet att vi är sjukt veliga med vår resa men vaffan vi vill ju komma till det absolut bästa stället!! Nu velar jag mellan Ios i Grekland och Ibiza i Spanien.. Båda är vackra partyöar. Ios verkar vara en mindre och mysigare ö med en superfin strand. Det är nära därifrån till Santorini o andra fina öar.

Ibiza trodde jag var en sönderfestad partyö men den är tydligen mycket finare :) Enligt flera vänner ska det vara den absolut bästa ön att åka till, oavsett vad man vill göra. Problemet med Ibiza är att det inte går några charterresor dit. Nu känner jag mig väldigt svennebanan som säger så, men det blir ju mer krångel om man ska hitta boende o flyg separat, speciellt eftersom vi är sju stycken.. 

Jag måste nog försöka inse att det finns fler somrar än denna. Kommer förhoppningsvis åka på många fler resor i framtiden. Ska ju plugga i Thailand om ett halvår till exempel haha :P

Ne, kanske ska ta o ringa Apollo o preliminärboka Ios.. Först drar jag nog o gymmar, har visst råkat låta bli att träna sen förra veckan :P



Sneak peak av min nya bikini..


...

Har inte skrivit här på några dagar, av olika anledningar..

Men min dator är fixad nu, jag lagade den heeelt själv faktiskt :) Punkan på cykeln är också fixad. Just nu sitter jag hemma hos mami o hennes sambo, o letar efter resa. Seriöst, hur svårt kan det vara att hitta resa till Ibiza??!! Har hittat några bra resor till Naxos o Paros..

Har fixat håret idag, nu är det ännu ljusare. Kommer nog upp bild sen :)


tears in heaven

det finns inga ord

roadtrip-dag

Vaknade imorse tillsammans med Erika o Sara, mysigt :) Pallrade mig upp och tog mig ut på en löprunda runt ån. Det var sjuuuukt varmt och gick snigel-sakta typ. Men jag kom runt iaf :D

Nu har jag duschat o strax tar vi bilen till E-tuna för sol o bad :)








Svettig tjej..

Grattis förresten till alla knattar som tar studenten idag :)


lågan slocknar utan tändstickor



äntligen sommarlov!

Weeeiiiiiiii :D Så jäkla skönt med sommarlov! Denna termin har varit den tuffaste hittills så det känns välbehövligt med lite ledighet. Jag är mer eller mindre ledig nu i typ två veckor :D 


Nu har jag slappat i soffan ett tag men det är dags att svettas lite tycker jag så jag ska köra ett pass på gymmet strax. Sen blir det mys med mina pumor ikväll med film, godis o hederligt pyjamaskalas :P

Imorrn har jag planerat att titta lite på studentfirande i stan och sen roadtrippa till e-tuna och sola och bada :)

älska sommarnätter

Man kan ju inte annat än älska varma ljusa sommarnätter :)

Tyvärr så är jag himla mörkrädd även när det inte är kolsvart ute. Tror att varenda person jag möter ute när det är mörkt vill mig illa.

Anyhow. Imorrn är vårterminens sista skoldag :D Vilket innebär att jag får sommarlov imorrn, woop woop! Skola 9-17 imorrn sen är jag fri som en fågel.

Godnatt.


snabblogg!

Det blev ändrade planer, jag Erika Sara Pontus o Jonas tog en liten roadtrip till Hallstahammar o badade på kvällskvisten. Mysigt värre!

Nu blir det dusch för mig o sen ska jag få hjälp av S att pimpa bloggen hihi :)





Puss.


tjohoo!

Sitter i skolan och har precis planerat klart inför morgondagen. Nu är jag alltså ledig resten av dagen och har typ nada planerat :) Najs! Ska åka o handla lite strax har jag tänkt och sen blir det lunch. Tror det blir sallad med parmaskinka o mozzarella.

Vi har fortfarande inte helt bestämt vart vi ska åka i sommar. Vi är sjuuukt sugna på Hvar i Kroatien för det verkar vara den bästa ön :P Men vi är ju ganska många som åker och det finns inte så många lediga hotell kvar.. Det finns mest rätt sunkiga hotell som är rätt dyra kvar.. Nu har vi kikat lite på Rhodos.. Ser fint ut, men hoppas det inte bara är gamla tanter o gubbar. Vi vill ju ha lite hett ögongodis :P

Ikväll kanske bloggen blir lite pimpad :)

if you're going to San Francisco..

be sure to wear some flowers in your hair..

Det var riktigt skönt att gymma :) Har ju bara sprungit den sista veckan så det var skönt att äntligen träna lite styrka. Nya dojjorna var på och mitt nya iPhone-armbard satt på armen. Skönt att träna med Spotify.

Jag håller på att tvätta och har duschat o ätit och så, så jag hann tyärr inte heja på mina duktiga springtjejer som alla sprang milen under en timme.




Det blir en lugn kväll hemma för mig, ska bara bädda rent i sängen och mysa i soffan :)


I'm your creation

Min dag hittills har varit najs :) Jag började morgonen med att äta jordgubbar och Kesella vanilj till frukost. Sen var det dags att gå till skolan och fixa det sista på opponeringen o sen hade vi slutseminarium på Marknadsplanen. Det gick rätt bra, men vi ska göra några små ändringar.

Vi fick sluta två timmar tidigare än planerat (!) och eftersom det är varmt och strålande sol ute tog jag Pärlan till pappa och la mig på hans terass och solade. Hur skönt som helst :)

Nu har jag precis ätit kokta majskolvar till middag och ska strax dra till gymmet. Om jag hinner ska jag dra ner till stan senare och hejja på mina vänner som springer Mälarenergiloppet ikväll.



Ciao.


nygammal kärlek




Äntligen bestämde jag mig för att investera i ett par nya Converse. Mina gamla älsklingar är en aning slitna efter år av vilda äventyr så nu har jag ett par nya kritvita :)

Har haft en superskön dag på stranden med ett gäng vänner. Jag badade i Mälaren för första gången :D Hehe lite kallt var det.. Kvällen har spenderats hos pappa där vi har firat syrran :) Vi grillade och åt galet god tårta. Busade såklart lite med Goliat också.

Nu har jag precis gjort klart opponeringen tills imorrn. Seegt med skolgrejs påkvällar men det är bara tre dagar kvar nu tills jag får efterlängtat sommarlov och semester :D 

Lite bilder från sista dagarna:







Mitt beslut. Kanske är det dags att denna resa tar slut.


sveriges nationaldag!

Meh. Jag satte klockan hyfsat tidigt och skulle dra till gymmet och träna. Men så är det stängt idag :( Jag var inte på gymmet en enda gång förra veckan så jag har ju abstinens. Men men, får väl ta en löprunda då. Men jag är inte pepp på det och jag borde egentligen vila min fot nån dag till.

Löprunda, sola och fira syrran står på schemat idag :) (brorsan fyller också år men han har flytt till Norge)

Grattis Peppe och Tessa!!

natt

Tog en välbehövlig promenad o sedan har kvällen spenderats med mina fina vänner och BB-final. Nu mår jag bra <3

Tänker så himla mycket på er, önskar att det fanns något jag kunde göra..

lost

Någonting saknas, men jag vet inte vad..

Äh, en promenad på det här kanske.


hmm.

Efter endast en flaska vin och en självlysande blå drink kan jag konstatera följande:

- Vi är för coola för BMB på fredagar.
- Jag är avundsjuk på bilen som hade "SHO" som registreringsnummer.
- Jag ska jobba imorrn.
- Min dumma fot gör fortfarande ont.
- Jag borstade tänderna innan jag insåg att jag hade chips kvar.
- Det är ljust ute.


godnatt :P



ledig dag.

Jag är hundvakt åt världens sötaste (och just nu mest uttråkade) Goliat :) 

Tog nyss en löprunda på fem km o invigde nya dojjorna, hur sköna som helst :) Lite varmare än mina gamla dock, men det är mkt bättre stöd i dom här. Jag fick ont i högerfoten efter min löprunda i måndags i gamla skorna och det första jag gjorde i spåret idag var att trampa snett med samma fot. Duktigt..



Ja ja, nu blir det promenad med E och G och sen blir det Big Brother och jordgubbar :P

nyshoppat

Shoppade lite igår :)



Kavaj från H&M



Chinos från Vila (lite skrynkliga)



Jumpsuit från H&M



Jeansshorts från H&M



Nya skorna GT 2160 från Asics

Ne nu är det nog dags för mig att ta tag i den här dagen. Jag råkade ta sovmorron till 13.15..


onsdagskväll

Om man utgår från att det är onsdag och att klockan är runt halv tre skulle man kanske kunna tro att detta är ett fyllebloggsinlägg. Så är dock inte fallet! En och annan drink har väl kanske slinkit ner iförsig om jagska vara helt ärlig..

Måste bara skriva lite, för det hände en lite rolig grej ikväll. En kille kom o satte sig vid vårt bord på Å ikväll o ville prata med oss. Sen när vi skulle gå tog han tag i min arm och sa att han gärna skulle vilja smsa mig, o alltså ville ha mitt nummer. Jag slängde ur mig den första bästa ursäkten jag kom på och det blev typ "eeeeeeh vi kanske ses här igen snart... jag är inte singel (?!)"

När vi var på väg därifrån kom vi på att vi kände igen honom så vi googlade lite och kom fram till att han var med i Idol för nåt år sen och kom rätt långt. Hehe, där ser man :P

RSS 2.0