don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon

Här har det ekat tomt på sistone.. Sorry för det.. Det är en trogen liten skara som kikar in här varje dag så jag slänger in ett litet inlägg :)

Jag är busy tjej just nu!! Jobbar mycket och så är ju flera av mina vänner som har flytt stan hemma nu över sommaren o hälsar på så jag vill ju umgås med dom så mycket jag hinner. Min Fia är hemma :D Min låtsassyrra som pluggar och jobbar i New York sen tre och ett halvt är tillbaka. Min pappa o hennes mamma var tillsammans förut, och dom har ett barn tillsammans så vi har en gemensam bror. Min Fia :)

Helgen har varit hur bra som helst. Har hunnit med mys, jobb, festlig fest, efterfest, bakispizza, fika, roadtrip, sol, bad, klippklättring och vilsekörning. Gäller att ta vara på dom lediga stunderna!

Nu är jag slut som människa, så ska bara fixa klart kycklingen till morgondagens matlåda o sen är det dags att bädda ner mig i sängen :)

Ska dela med mig av lite bilder o sånt från senaste tiden. Men inte nu. Tar det när jag får några minuter över i framtiden :P

julinatt.

den du tänker på
den som ger pirrande fjärilar i magen
den som ger värme
den som får dig ur balans
den som vet allt
den som är din andra halva
den som gör dig trygg
den första
den enda.
eller?


mind kaos

Imorse när jag vaknade mådde jag illa. Vet inte varför. Men jag gissar att det berodde på att jag var äcklad. Äcklad, arg, ledsen, besviken och helt galet förbannad. Jag förstår verkligen inte hur en människa, en äcklig rutten människa, kan anse sig ha rätten att ta andras liv. Över 90 liv. Nittio unga friska starka engagerade människor. Undra hur många anhöriga som i helgen har fått det hemskaste besked man kan få.

För att en man tyckte att det var nödvändigt. Vadå nödvändigt??!! Hur fan tror människan att världen ska bli bättre genom att kallblodigt och otroligt fegt skjuta ihjäl över 90 oskyldiga människor?? Vem lyssnar på en psykiskt störd massmördare? Som har en helt skev världsbild?! När kommer väldens invånare äntligen förstå att det är okej att ha olika åsikter men att man kan diskutera och kompromissa? Våld föder våld. Vem fan vill bo i en värld full av hat? Våld och terror är precis exakt lika hemskt vart i världen det än existerar. Det spelar ingen roll om det är al Qaida, höga amerikanska soldater eller norska högerextremister.

Åter igen, mina tankar finns hos Norge.

Inte så kul inlägg kanske.. Men jag behövde få ur mig lite frustration..

Har för övrigt haft en galet bra dag på Bro Hof Slott, berättar mer om det senare.

Norge

Norge ska det såklart stå i förra inlägget.

...

Just nu finns mina tankar hos alla drabbade i vårt kära grannland Oslo. Förstår verkligen inte hur människor kan vara så onda. Att världen vi lever i kan vara så hemsk.


ledig dag

Gick upp hyfsat tidigt imorse o drog till gymmet. Mitt gym har muppiga öppettider på sommaren så idag var det 7-11 som gällde. (Jag var ju självklart inte där så länge men det är öppet då :P) Körde ett håårt pass. Skönt :)

Resten av dagen har jag spenderat med Victoria :) Vi åt på stan o gick o slökollade i butiker. Jag fyndade en bikini hehe.

På kvällen kollade vi på film med Erika o Sara, myskväll :) Hela dagen har varit riktigt skön meeeeeen jag saknar ju solen!!! Får damp när jag inte får njuta av solen.. :/

Får se om jag är duktig imorrn bitti o sätter klockan tidigt o tar en morronpromenad innan jobbet. Väderprognosen säger moln o 15 grader.. Hmm.. Nånting säger mig att min säng kommer vara skön imorrn bitti :P

Aja godnatt.



Ett ögonblick känns allt som förut. Fast ändå inte. Bara en illusion..


Nordea Masters på Bro Hof

Hehe, måste berätta en rolig grej :) På söndag kommer förmodligen jag och Linn gå ett varv på golfbanan Bro Hof Castle Course innan finalisterna på Nordea Masters ska spela. Och efter det kommer vi hänga i Masters Lounge med spelarna :D
Tack Peak Performance.

Pics:









Jag o S i dimman

Tror jag ska sova tidigt ikväll. Känner för att ställa klockan tidigt o ta en morronpromenad innan jobbet. Kanske köpa jordgubbar till frulle. Mmmm :)


jag är en vampyr

Nee det är jag ju inte. Men jag tänkte diskutera blod idag faktiskt. Att ge blod. Blodgivare.

Ja man måste ta lite prover först, ja sprutan är lite läskig, ja man blir rätt snurrig o illamående, ja man måste vänta några månader med att ge blod efter man har varit utomlands eller tatuerat sig eller piercat sig osv MEN det kan faktiskt rädda liv. (Och man får en present)

Vet att många helt enkelt inte tänker på att anmäla sig för att ge blod, men jag tycker fler borde ta tag i det. Några av mina nära och kära hade inte funnits idag om människor inte hade offrat några dyrbara minuter av sin tid (och några deciliter blod) för att ge blod.

Här kan man läsa lite mer om blodgivning.

Hoppas nån krake känner sig inspirerad och anmäler sig :)
Det var nog allt jag hade att säga nu, slänger nog in ett roligare inlägg senare med partybilder från helgen.


you can taste the bright lights but you won't get them for free

Denna dag har varit hur bra som helst :)

Ställde klockan hyfsat tidigt (för att vara mig) och var på gymmet 9. Körde ett tufft pass men det känns att jag har latat mig de senaste veckorna. Fick kämpa :P

Resten av dagen spenderades på pappas båt. Det var sköönt att bara slappa i solen. Vi tog en lite längre runda och åkte till Sundbyholm o åt lunch där. Hemvägen tog låång tid för vi körde jättesakta o njöt av solen.











En av båtarna på bilderna är vår, gissa vilken :P

När vi hade kommit i land åkte vi hem till papi och jag råkade somna lite i hans solstol.. Sen bjöds det på grillat :D

På kvällen fick jag besök av D och godis o så kikade vi på fotbollen. Som gick rätt dåligt för våra svenska damer tyvärr. Får gratulera Japan till finalplatsen.

Imorrn blir en fullspäckad dag. Före jobbet ska jag till Blodcentralen och ge blod. Sen jobb hela dagen och efter det ska vi till Malins stall och rida :D


nattuggla

Jag skulle sova 11 ikväll hade jag bestämt mig för. Sen kom jag på att jag ville byta lakan och fixa naglarna. Och att jag hade glömt hämta tvätten i tvättstugan. Så nu är klockan lite senare :P

Idag har jag jobbat. Vi har skrubbat o rensat i butiken, välbehövligt. Nu är cheferna på semester så det är vi som bestämmer. Och då bestämmer jag att butiken ska bli bra mycket fräschare. Hittade exempelvis gamla VHS:er idag när jag städade, när slutade såna säljas liksom?!

Efter jobbet fixade jag ihop en god sallad till middag o sen blev det en timmes powerwalk för mig med P3 dokumentär i öronen, om apartheidtiden o Nelson Mandela. Har varit rätt slapp senaste tiden och det känns i min kropp. Gillar inte känslan av att vara otränad. Men en tvåtimmars promenad igår, en timme idag o gymmet imorrn bitti blir fint :)

Imorrn är jag ledig. Hoppas på sol o värme för då blir det en dag på sjön i pappas båt :) 

Jag och S försöker smida planer, är sugna på att dra en spontanresa till Norge i helgen. Tror min fina vän skulle behöva det.. Men samtidigt är ju V hemma och mitt lilla studentkonto ekar tomt typ.. Sugar daddy nån? :P



Aja, godnatt.  

Power Meet

Här kommer ett litet snabblogginlägg :) Har ju ekat tomt här sista tiden.

Sitter o väntar på att Erikis o Beeis ska komma hit med subway :D Mmmmmm.. Jag är lite småsliten efter gårkvällen o sjuukt hungrig! I helgen har det ju varit Power Meet här i Vässan så staden har varit invaderad av fina och fula raggarbilar och fula och fulla raggare. I fredags var vi nere en sväng vid cruisingen vid Löga och kollade på hela spektaklet. Jag tycker att det är kul att det händer nåt här i stan men det blir liiite för dreggigt på  Power Meet för mig :P

Igår firade vi fina Vicky som fyllde år :) Vi började hos mig med tårta o presenter o så småningom tog vi oss ner till hamnen till Fredriks båt o fortsatte festen där. Mycket trevlig kväll.

Slänger upp massa bilder senare.


(Ber om ursäkt för eventuella stavfel, jag kanske är full fortfarande)

...

Löpningen gick dåligt. Nu är jag irriterad och på krigsstigen. Av flera anledningar.

produktiv tjej

Klockan är snart halv 1 och hittills idag har jag lyckats åstadkomma att äta frukost, städa och diska lite. Här går det inte snabbt idag :P

Men nu blir det en löparrunda för mig :)

busunge

Går och lägger mig sent idag. Bara för att jag kan :)



Puss.

måndag

Idag har jag haft en random dag. Inte bra men inte direkt dålig heller. Men jag gillar liksom inte random dagar. Vill ju att varje dag ska vara asbra.

Har jobbat idag och det har gått bra, mitt jobb är jäkligt bra faktiskt. De flesta av våra kunder är goa :) Nu kommer strax Micke hit så ska vi ta en promenad i regnet med hans assöta finska lapphund Caesar som jag aldrig har träffat, bara sett bild på. Ja, så sällan hänger jag o Micke nuförtiden. Vi var ju bra vänner en gång i tiden :)

Får se om det blir en sväng förbi Ica på hemvägen. Jag är godissugen. Nu är jag ledig några dagar :) Får se vad jag ska hitta på..

Värt inlägg det blev haha. Aja, nån kanske tyckte att det var kul..

life is ours, we live it our way

Hehe här har det ekat tomt den senste tiden. Jag har inte varit hemma nåt helt enkelt. Har haft en gaaalet bra helg! Det är en sliten tjej som har bäddat ner sig i soffan kan jag säga..

I helgen har det ju varit Cityfestivalen i stan och den har varit hur bra som helst faktiskt! Vi har varit nere alla dagarna och gungat med till artisternas uppträdanden och skakat rumporna i Plutos festivaltält. Har träffat massa gamla vänner och oh lord vad mycket ögongodis det fanns hehe :)

I torsdags såg vi Daniel Adams-Ray och Loop Troop som var bra :) Skulle jobba dagen efter så det blev typ nyktert och hyfsat tidig kväll. I fredags kom vi dit lite senare så vi missade Thomas Di Leva men vi såg The Ark som var riktigt bra :D Blev typ kär i Ola Salo haha. Skulle ta det lugnt på fredagen också men Marmeladorkestern som spelade i Plutotältet körde ju bara asbra låtar så vi rockade på rätt bra där :) Lite småsliten på jobbet på lördagen men det gick bra att jobba.

Lördagskvällen inleddes med grillfest hos Fredrik o Sandra på deras fina balkong :) Vi tog oss ner till festivalen för att se heta Septembers uppträdande. Efter det gick vi tillbaka till deras lägenhet för lite mer drinkande innan vi gick tillbaka för att se Petter. Han var bra men han borde ju ha kört nån låt tillsammans med September, hade varit ballt. Resten av kvällen festade vi loss :D 

Bildbomb från dom senaste dagarna





















Jag har några förslag på förbättring till nästa års festival.
Nr 1: SKAFFA FLER SOPTUNNOR I PLUTOS TÄLT!! Hela marken var full av glasflaskor. Nån kastade en flaska på marken som gick sönder så jag fick glassplitter på hela benen. Blod är inte hett.

Nr 2: Ha första artistframträdandet typ 9 istället för 8, för tidigt ju! Folk vill ju hinna hem från jobb o sånt!

Min kväll har spenderats hos pappa där vi firade hans sambos son Sam som fyllde år förra veckan. Det bjöds på grillat, kakor o tårta. Mmmmmm :D

Ne nu kallar sängen på mig.. Tack alla för denna härliga helg.

Film på tv ikväll, som vi såg tillsammans förut..  Aja.


RSS 2.0