oh I'm just a girl, living in captivity

Idag har solen tittat fram och temperaturen har närmat sig medelhavsvärme. Har jag kunnat njuta av detta? NEJ jag har suttit instängd i en datasal från 10 till 19 och slitit med marknadsplanen. Sjukt jäkla trött på den är jag nu :(Och den är inte helt klar än så vi ska till skolan imorrn bitti och fixa det sista. Sen är den äntligen klar :D

Nu står lite städning och tvätt på schemat och sen kommer mina vänner hit så ska vi mumsa chokladbollar :)

Just a girl - No Doubt


Woop woop!

Jag klarade tentan i Marknadskommunikation :D Fick nästan VG till och med, det trodde jag verkligen inte. Nu ska vi köra järnet så att marknadsplanen vi gör kickar ass :P Den ska bli klar idag. Sen har vi bara ett seminarie och en aktivitet kvar nästa vecka sen är det sommarlov för mig :D

Sådär ja!

Har precis sprungit en mil för första gången i mitt liv (vad jag kommer ihåg iaf, kanske sprang det med fotbollen förut) och jag är sjukt stolt över mig själv faktiskt :D

Och på rätt bra tid, sprang på 1 timme och 2 minuter. Jag hade planerat att springa 7,5 km men då var det ju bara ett varv kvar till milen i Bjurhovdaspåret så jag kämpade på. I fredags beställde jag ett par nya springskor från Asics så när dom dyker upp om nån dag kommer det bli ännu roligare att träna :D

Nu blir det dusch o sen tänker jag moffa jordgubbar!

Happy :)


so don't wake me if I'm dreaming

Ojoj vad fort tiden går just nu! Jag har knappt varit hemma på hela helgen o datorn har jag inte hunnit röra så det har varit dåligt med uppdateringar här sista tiden. Men snaaaart har jag sommarlov och semester så då kanske min blogg kommer svämma över av inlägg, vem vet :P

Jag hade iallafall en fin helg :) Fredagen började med jobb, sen drog vi direkt till BMB på afterwork och spanade på översminkade övervintrade 30-åriga fjortisar i tajta klänningar och höga klackar, roande :) Sen skyndade jag mig hem och duschade o sen blev det en liten runda på stan, Bill o Bob och Tabazco.

Lördagen började också med jobb och sen tog jag en snabb löprunda innan det var dags att hoppa i partyoutfiten och ta med vinflaskan hem till Linn där det vankades förfest :) När vi hade druckit varsin flaska vin och lite mer trippade vi ner till Pluto i våra klackar. På vägen hittade vi en medvetslös man som hade ramlat på fyllan (klockan var bara 21 då) och hans kompisar (i 40-årsåldern) verkade skämmas så vi ringde ambulansen så att nån tog hand om stackaren.

På Pluto hade IMF och Mälekon styrt upp sittning och det var trevligt värre! Kul att hänga lite med skol-folk för det händer inte så ofta nuförtiden. Runt halv 1 fick jag ett ryck och drog till BMB där några andra vänner var. Kul kväll var det :)

Igår var det mors dag så jag var hos mamma en sväng och blev bjuden på grillad lax :) Vi tog en sväng till min systers stall och hämtade in hennes pålle, himla gosig är han.

Idag har jag kört tur o retur till Arlanda och hämtat hem min bror som har sommarlov från plugget i Luleå. Vi åkte till pappa där jag somnade i solen..

Sådär, nu har jag lyckats skriva en uppsats om mina senaste dagar.. Ska ta mig till spåret för en löprunda nu..





Hella good - No doubt


it's too bad, but hey, that's me

Jag ligger i min soffa och är rätt slut i kroppen.. Måndagens löprunda, gårdagens spinning/core-pass och dagens functional toning känns :P Min mage gör lite ont.. Men goodbye vassen och hello stranden kanske.

Idag kom lönen :D Vilket innebär att jag har spenderat min kväll med att kika efter läckra kläder och skor på nätet.. Men jag har inte gjort nån beställning än, faktiskt. O jag har slängt ihop en liten inspirationsbild med en somrig mysoutfit.



Imorrn blir det jobb på Naturkompaniet för mig :) Ska nog även gå till polisen och beställa ett pass. Kan vara bra att ha om man ska åka utomlands, fick jag veta den sura vägen förra året. Ett tillfälligt pass är dyrt och man blir sjukligt ful på bilden i såna pass! Tror vi bokar resa imorrn också, måste bara ringa och kolla så att allt går att fixa. I såfall så säger vi hello Skiathos :)


onsdag 25 maj

Har spenderat de senaste dagarna med att leta efter semesterresa till mig i mitt fina kompisgäng. Vi blir nio stycken, kommer bli bananas :P

Idag råkade Erika preliminärboka en resa till Alanya eftersom Apollo har 25% på resor dit i augusti, så det blev billigt :P Meeeen vi är ju mest sugna på en galet vacker partyö. Så jag håller på att spana efter resor i Grekland och har blivit lite kär i Skiathos. O jag har hittat ett fint fyrstjärnigt hotell där för ett schysst pris. Så vi kanske hämnar där istället hehe..

Nu blir det ett functional toning-pass tror jag..

Tjingeling


23 maj

Har haft en riktigt bra dag idag :D Första delen spenderades som vanligt i skolan så det var väl kanske inte jättekul..

Sen tog jag mig i kragen o hoppade i min löpoutfit och tog en löprunda på 6,5 km :) Kroppen kändes riktigt pigg hela rundan så snart är det dags att ta längre rundor. 7,5an blir nog nästa mål för mig. Men milen känns snart inom räckhåll..

På kvällen (?) hade jag bokat tid att besikta bilen igen. Och Pärlan fick godkänt :D Det gjorde mig riktigt glad!

Tog en sväng förbi affären på hemvägen o köpte hem mat och jordgubbar och kesella vanilj. Ah, kanske är lite beroende :P Lagade nyttig mat i form av fisksoppa eftersom min mat i helgen har bestått av hamburgare, korv, godis o chips typ. Inge bra hehe. 

Sen spenderades kvällen med E, S och S som kom över till mig :) 

Bilder från min fina helg vid Björnön

Sov gott.


fredag

Idag har varit en riktigt chill dag :) Tog sovmorron utan att ställa väckarklocka imorse, lovely. Sen startade projekt "hämta hem min reparerade bil", som jag har varit utan i typ tre veckor. Nu verkar den funka som den ska :)

Jag har även passat på att bli sminkad på Make Up Store och det blev jättefint :) Köpte en del grejer därifrån också.

Nu ska jag kila, ska på bio. Pirates of the caribbean 4 i 3D ska vi se.



Tjingeling


tävlingsfreak

Jag sprang ju Vårruset i tisdags och det gick faktiskt riktigt bra. MEN jag tycker att det är sjuuukt dålig stil av den stora folkmassan som ställde sig i spring-gruppen och gick redan från början. Vi ställde oss i jogg-gruppen och då startar man fem minuter efter spring-gruppen och när jag hade sprungit bara typ 200 meter så kom jag ikapp en hel vägg av idioter som var ivägen. Jag blev galet tävlingsinriktad och sprang förbi alla som jag kom ikapp. Tappade bort dom andra fyra haha :P

Jag kom iallafall i mål på omkring 25 minuter och det är jag stolt över :)



Peppade tjejer innan loppet :)


boka resa!

Yes, jag och mina vänner håller på att planerar vart vi ska åka i sommar. Men vart är det bästa stället? Vi vill ha bra fest (utan massa dreggiga snorungar), galet vackra stränder, god mat, bra väder, varmt hav, fin stad, mysigt hotell och roliga människor. Knappt kräsna alls alltså.

-Zakynhos?
-Ios?
-Skiathos?
-Andra ställen??

Hjälp!


YES!

Den "lätta löprundan" blev 6,5 km lång :D Nytt rekord för mig sen Dacke-fejden, typ.

Svettas som en liten gris så nu blir det dusch!


run Forrest, run

Jag vaknade nog på fel sida imorse för jag har varit irriterad halva dagen typ. O inte blev det bättre när vi försökte jobba ihop med gruppen i skolan.. Suck. Tur att den här terminen är slut snart! Men nu är vi i princip klara med kampanjplanen så jag måste bara finslipa på min presentation ikväll.

Men först blir det en lätt löprunda :) Imorrn är det Vårruset så jag måste ju vara pigg o redo i kroppen. Tyvärr så kommer uppladdningen inför Vårruset imorrn inte vara den bästa. Vi har presentation av kampanjplanen imorrn och våra underbara (?) lärare har bestämt att man måste lyssna på ALLAS presentationer. 19 grupper. Gånger 20 minuter per grupp. Segt.

(Och så blir jag sjukt nervös av att prata inför folk så det hjälper ju inte att det är 70 pers vi ska snacka till)







Några pics från min helg

Ne, nu blir det en löprunda för mig. Sen väntar kyckling med potatissallad och lite mer plugg.


söndagskväll

Kyckling med potatisgratäng och tzatziki - Hockeyfinal - Sara- Erika - Choklad - Chips 

maktlös

...

mina tankar finns hos er


tihi :)

Fick ju som sagt paket med posten









Klänning Elise Ryan och nummerlapp Vår Ruset


bootcamp

Just det, kom på att jag inte har berättat om bootcamp-passet jag var på igår. (Okej, egetligen heter det utomhus challenge-pass men bootcamp låter tuffare)

Det är nJoy som ordnar passet och vanligtvis hålls challenge-passet inomhus för medlemmar. Men på våren och sommaren kör dom utomhus och då är alla välkomna och det är gratis :) Man tränar både kondition och styrka och som namnet challenge antyder så är det rätt tufft. 

Man börjar med att samlas inne på nJoy och sen joggar man ner från våning 9 i Punkthuset till där första stationen med styrkeövningar är. Han som håller passet (kommer inte ihåg namnet) fixar lite olika pass varje gång så det blir varierat :) Igår joggade vi först till en skolgård och där var första stationerna. Det var fem olika stationer, två för mage, en för benen, en för ryggen och en för armar/axlar (typ). Första varvet körde vi två minuter på varje station och om man inte orkade hålla ut i två minuter fick man köra armhävningar på gruset o sen fick man fortsätta. Mellan varje station var det spurt ner för en liten slänt och runda en sten, sen direkt på nästa station.

När vi var klara med första varvet körde vi ett till likadant, fast med en minut på varje station. Sen joggade vi vidare till en backe där vi tränade ben. Efter det joggade vi vidare till en annan skolgård och där var det hinderbana som gällde. Det såg ut som att det skulle vara rätt enkelt men man blir trött snabbt kan jag säga :P

När vi äntligen var klara med den roliga (?) hinderbanan joggade vi tillbaka till Punkt och avslutade passet med att springa 9 våningar upp tillbaka till nJoy.

Hehe det var lite roligt att se reaktionerna på folket som satt o myste i Vasaparken. Först joggade vi förbi dom på väg till första stationen och då såg alla rätt pigga och fräscha ut. Sen efter att ha rullat runt i grus o sand typ så var alla rätt skitiga, så när vi sprang igenom parken på tillbakavägen kollade folk rätt konstigt på oss :P

Ja, det var min lilla recension av passet. Det blir definitivt fler bootcamp-pass för mig :) 

åsknatt

Inatt kom årets första åsk-oväder. Lite mysigt tycker jag :)

Jag tyckte jag hade förtjänat en sovmorron så jag sov ut i morse. Sen fixade jag iordning en stor frukost med rostad macka, kokt ägg, mango-juice och yogurt med jordgubbar. Mums!

Det blev en förmiddagspromenad på en timme och när jag kom hem såg jag att min klänning från Elise Ryan som jag beställde från nelly.se hade kommit. O den var sjukligt fin :D Får se om jag inviger den på inflyttningsfesten jag ska på i helgen.


Nu blir det lunch och sen måste jag plugga hemifrån. Kampanjplanen måste bli klar. Suck.

Önskar förresten Sara lycka till på sin första dag på nya jobbet :)

Hörs sen, puss.


min onsdag


Föreläsning 
Plugg
Kajens-lunch 
Sol 
Tupplur 
Bootcamp 
Tabazco




but that's what I'll do

Galet bra dag idag också :D Jag ska strax iväg igen, väntar på att tvätten ska bli klar bara. Under tiden sitter jag o dreglar på nelly.com o h&m.. Borde inte shoppa. Men jag skulle behöva en söt klänning eller jumpsuit till helgen. O en bikini vill jag gärna ha..


Seven Nation Army - The Whie Stripes


home is wherever I'm with you

Gympasset är avklarat, maten står på spisen o snart blir det några timmars skola.

Sen har vi planerat en picnic i eftermiddagssolen :D Mysigt värre.

Misslyckad hoppbild :)


dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Idag har jag haft en galet skön dag :D Fler såna här tack!!

Dagen började visserligen med några timmars plugg i skolan men sen åkte jag till hundbadet på Framnäs med min syster, Sara och Goliat. Hehe stackars lilla Goliat har inte riktigt lärt sig simma så han såg rolig ut när han försökte. O han gjorde sitt livs första dyk från bryggan, men han var nog inte beredd på att han skulle komma under vattnet. Sötboll <3

Efter hundbadet (eller bryggchillandet för min o Saras del) så tog i ut Cera på en långpromenad i eftermiddagssolen.






















Fett bra dag :D Får se hur min kväll blir. Jag är sällskapssjuk :P

                                                                                                            Välkommen in - Veronica Maggio


lugn helg

Hehe, ni är några stycken som klickar er in på min lilla blogg varje dag så jag får väl slänga upp ett inlägg :) Har ju varit tomt här i några dagar.

(Tyvärr så gjorde jag nog några besvikna den här helgen också eftersom det blev noll fyllebloggande. Faktiskt på grund av att jag mot alla odds hade en helt nykter helg. Kommer inte ihåg sist det hände, några år sen kanske. Min lever är tillfälligt förvirrad nu tror jag) 

Min helg blev alltså riktigt lugn, men mysig :) I fredags åkte jag hem till mamma för att hjälpa henne att förbereda lite inför mormors 80-års fest. Som tack bjöd mamma på grillat kött, pilgrimsmusslor o potatisgratäng :D Lite senare den kvällen hämtade jag hem min bror som kom hem över helgen från Luleå. Jag var lite sugen på att ta en sväng till Å, men latmasken i mig vann så jag blev kvar hos mami hela kvällen. 

I lördags hoppade vi in i bilarna och åkte till Täby för att fira min lilla mormor som fyller 80 år på tisdag. 80 år låter ju jättegammalt men mormor är hur pigg som helst :) 

Jag o sis, riktiga läckerbitar  

Hos mormor bjöds det på bubbel, massa mat, cheesecake, vin, ost o kex typ. Vi spelade lite kubb o busade med lillkusinen Leah :) Träffade en kusin till mamma som tydligen har åkt Vasaloppet 20 gånger på tandemskidor, hehe. Han är 60 år o springer fortfarande maraton. Så pigg ska jag också vara när jag är 60.

På kvällen kom mina vänner över till mig. Det var mysigt så vi blev kvar här hela kvällen.

Söndagen har jag mest spenderat i solen :) Först blev det lite parkhäng i Rudbecksparken med Linn o några pojkar o resten av dagen låg jag i en solstol hos mami. Vi hade hejdå-lunch för min bror som har flytt stan igen. Grillad kyckling :)

Godnatt.


jordgubbe




Gårkvällens jordgubbar

Nu ska jag förbi mamma en sväng, hon bjuder på pilgrimsmusslor :D


friday state of mind

Tentan är skriven. Rent spontant kan jag ju säga att det inte kändes superbra.. Men fuck it, den är skriven iallafall :P Rent statistiskt så borde jag klara den. Jag har ju klarat samtliga tentor på högskolan förutom en. Fast den är avklarad nu.

Efter tentan bjöd jag över E på pannkakor :) Sen har jag varit på stan en sväng o köpt present till mormor. Hon fyller 80 år o ska ha stort kalas imorrn :)

Nu blir det promenad med S o vovven.

(note to self: fixa Spotify premium. Ändringen suger ju får snålisar som jag)

uttråkad.

Såhär mycket tycker jag om att plugga just nu:



Men såhär mycket gillar jag Polly:



(Ber om ursäkt för taskig bildkvalitet och fejkleendet)

Nu tycker jag att jag snart har pluggat färdigt. Boken är inte utläst men jag har inte lust att plugga mer helt enkelt! Morgondagens tenta får gå som den går.
Snart kommer S hit så ska vi mumsa jordgubbar :D


plugghäst

Av någon oförklarlig anledning har mitt internet börjat funka igen :)

Idag har jag haft en galet spännande dag. Not
Men självdisciplinen har varit på topp iallafall, mot alla odds. Klockan ringde före tuppen imorse (typ) och jag var på gymmet 9.15 (nästan iallafall) och tog en löprunda :) Jag var inte superpigg i kroppen men det var skönt ändå.

Resten av dagen har jag spenderat tillsammans med kurslitteraturen. Nu börjar slutet av tunneln att närma sig :D

Om en stund tar jag paus o myser lite med mina vänner :)  

Mm det var nog allt jag hade att säga..



Elle goes wild at Sjöslaget, typ


Ordning&Reda




Ja tack. Båda från Ordning&Reda.


Mupp

Jag är irriterad!! Mitt efterblivna mobila internet vägrar funka. Gaaaah :(

Jaja, det är väl egentligen bra för jag borde verkligen plugga. Men när nånting inte funkar så måste jag ju lösa det först. Plugget, ja. Hmmm.. Har varit duktig o skrivit jättefina små lappar i boken :) Men det är väl å andra sidan det enda framsteget för mig på pluggsidan idag. 

Choklad. Det är jag sugen på just nu. Eller frukt med kesella vanilj. Eller nånting annat smarrigt..

Har kört ett functional toning pass idag :D Äntligen lite träning den här veckan. Har planerat att sätta klockan tidigt imorrn o ta en löprunda. Får se hur det är med självdisciplinen imorrn dock..

Ne, nu blir det en timmes kvällsplugg. Jättekul. Verkligen. Kan knappt vänta... Hmmmpf


hmm

Alltså. Kan Katerina (?) i Big Brother hålla käften?? Hennes röst skär som taggtråd i mina öron.

Tisdag kväll

Det känns bra just nu, för jag har precis läst ut boken som vi har på tentan på fredag!
Nej, nu ljuger jag ju...

Men, iallafall, idag har jag lyckats med följande:
Pluggat check
Tagit lååång promenad check
Kört iväg bilen på reparation check
Bokat lunchmöte imorrn check
Tvättat check
Städat lite check
Betalat räkningar försent check
Handlat frukost check
Diskat

Börjar känna mig lite mer i balans igen. Behöver några träningspass den här veckan också, sen så..

Det var förresten apkallt utomhus och vi var ute o gick i flera timmar så nu är jag kall!! Ska ta en varm dusch o mysa ner mig i soffan :)

 


Livet

Jag har valt att dela med mig av en liten bit av mitt liv på den här bloggen. Oftast bjuder jag på de positiva sidorna av mitt liv. Bloggen är rosa och även om jag vet att jag inte är en ytlig person kan nog min blogg vara rätt ytlig. Tråkiga och negativa saker händer förstås, men jag lyckas oftast förtränga sånt för jag mår inte bra om jag tänker för mycket på jobbiga saker. Jag gör mitt bästa för att hålla mig ifrån negativitet, för det är så jag fungerar.

Ibland händer det dock saker i livet som får en att inse verkligheten. Vi är inte odödliga, även om jag emellanåt verkar tro det. Vissa saker som händer kan vi själva påverka, men andra står vi chanslösa mot när de kommer som en blixt på klar himmel. Vissa saker drabbar vänner och familj. Vissa saker kan man inte ens föreställa sig ska drabba någon nära. Man känner sig så otroligt maktlös, man vill ha alla svaren och kunna säga de rätta sakerna. Men det kanske inte ens behövs. Oftast räcker det nog med att man finns där..

Status:

Klockan är nu halv elva och jag kan konstatera att jag fortfarande mår dåligt. Suck. Förstår inte hur det kunde gå så illa inatt för såå himla full var jag väl inte.. Eller..??

Ne nu blir det nog nyktert ett tag framöver, faktiskt. Eller nyktrare iallafall. Det var ingen höjdare att sova på badrumsgolvet. Kallt som fasen. Inte speciellt charmigt.



Fick en pälskrage av min fina farmor <3

Nu ger jag upp. Jag fryser o ska bädda ner min stackars kropp i sängen.
Natti natti.


Dagens frågetecken

1) Vad hände igår?!!
2) Blev jag överkörd av en långtradare?
3) Varför somnade jag på badrumsgolvet?
4) Borde jag inte bli smartare när jag blir äldre?
5) Ärjag fortfarande full?
6) Kommer jag lyckas överleva dagen?

Hmm ja det visar sig nog.. Nu ska jag ta mig i kragen och ta tag i den här dagen.

RSS 2.0