bootcamp

Just det, kom på att jag inte har berättat om bootcamp-passet jag var på igår. (Okej, egetligen heter det utomhus challenge-pass men bootcamp låter tuffare)

Det är nJoy som ordnar passet och vanligtvis hålls challenge-passet inomhus för medlemmar. Men på våren och sommaren kör dom utomhus och då är alla välkomna och det är gratis :) Man tränar både kondition och styrka och som namnet challenge antyder så är det rätt tufft. 

Man börjar med att samlas inne på nJoy och sen joggar man ner från våning 9 i Punkthuset till där första stationen med styrkeövningar är. Han som håller passet (kommer inte ihåg namnet) fixar lite olika pass varje gång så det blir varierat :) Igår joggade vi först till en skolgård och där var första stationerna. Det var fem olika stationer, två för mage, en för benen, en för ryggen och en för armar/axlar (typ). Första varvet körde vi två minuter på varje station och om man inte orkade hålla ut i två minuter fick man köra armhävningar på gruset o sen fick man fortsätta. Mellan varje station var det spurt ner för en liten slänt och runda en sten, sen direkt på nästa station.

När vi var klara med första varvet körde vi ett till likadant, fast med en minut på varje station. Sen joggade vi vidare till en backe där vi tränade ben. Efter det joggade vi vidare till en annan skolgård och där var det hinderbana som gällde. Det såg ut som att det skulle vara rätt enkelt men man blir trött snabbt kan jag säga :P

När vi äntligen var klara med den roliga (?) hinderbanan joggade vi tillbaka till Punkt och avslutade passet med att springa 9 våningar upp tillbaka till nJoy.

Hehe det var lite roligt att se reaktionerna på folket som satt o myste i Vasaparken. Först joggade vi förbi dom på väg till första stationen och då såg alla rätt pigga och fräscha ut. Sen efter att ha rullat runt i grus o sand typ så var alla rätt skitiga, så när vi sprang igenom parken på tillbakavägen kollade folk rätt konstigt på oss :P

Ja, det var min lilla recension av passet. Det blir definitivt fler bootcamp-pass för mig :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0