my life be like woooaaah

Alltså. Just nu är det rätt mycket.. Jag har lite för lite tid tror jag. Undra om man kan komma över några fler dygnstimmar på nåt vänster.. På mina timmar samsas just nu heltidsplugg, jobb, lägenhetsförsäljning och förberedelser inför Thaiflytten med resten av mitt liv. Vilket innebär att jag haft en enda stackars ledig dag i hela december. Men snart är det julafton o då är jag ledig :D

Imorrn blir jag rich bitch :D Vi ska skriva kontraktet för lägenheten och jag får mina slantar som jag tjänat. Jag ska vaccinera mig imorrn också. Ska ta en Twinrix-spruta och en shot med kolera, smaskigt va?

Ne nu ska jag sova. Är alldeles speedad men jag brukar ju oftast somna som ett litet barn på några sekunder :)

Kära tomten!

Förutom massor av cash önskar jag mig även Flowerbomb av Victor & Rolf. Så det så.

You got a fast car..

Ibland undrar jag varför jag tränar tills det gör ont i kroppen.. Men sen minns jag ju, jag älskart :D

Den här veckan har det blivit rätt mucho träning för mig. I måndags körde jag spinning och yoga, i tisdags körde jag en timmes funcional-pass och en timme body combat. Igår vilade jag dock! O idag har jag kört ett body pump-pass som var tufft! O efter det blev det en spontan promenad hehe. Men god damnit vad bra det känns i kroppen nu efteråt :D O det är sjukt kul att se resultat.

När man pratar med killar får man höra att dom tror att vi tjejer mest tränar för att förbränna fett. Men det stämmer inte tycker jag! Det är ju mycket roligare att bygga muskler. Okej, min arma kropp kanske inte väller över av muskler, men det syns faktiskt skillnad. Och känns! Det går rätt fort att nå resultat och man blir starkare, tro mig!

Juuust det! Höll på att glömma berätta. Vår C-uppsats är nu färdigskriven och inskickad till slutseminariet. Shabaaaam! Vi har slutseminarie på tisdag så det kan hända att vi får göra nån liten justering. Men den är i stort sett klar. Idag var vi ute på ridskolan vi gjort uppsatsen mot och höll presentation om vad vi gjort. Innan vi åkte ut kände vi typ att vi inte skulle ha så mycket nytt att berätta för dom.. Dom anställda är ju kanske inte så speciellt intresserade av att höra vilka teoretiska slutsatser vi kommit fram till. Men vi klurade ut hur vi skulle göra presentationen intressant och fick riktigt bra feedback :D Dom sa att vi gjort det riktigt bra o kreativt. Sjukt kul att höra :) Vi trodde vi skulle hålla på i kanske en halvtimme men vi var inte klara förrän efter runt en och en halv timme. Hehe..

Nee, nu har jag mellanlandat i soffan lite för länge. Duschen väntar på mig sen sängen :)
Pixlig bild, men den får duga!


Hihi

Ååh jag känner mig som en stolt mamma :) Ikväll har vi sett vår fina vän Sara uppträda på Poco Loco och hon sjunger så himla fint!! Fina vän <3

Jepp, det var allt för ikväll. Eller just ja, VI ÄR KLARA (TYP) KLARA MED VÅR KANDIDATUPPSATS :D

gODNATT!

I'm back :)

Ikväll är det dags för min yoga-oskuld att ryka! 45 min spinning o 45 min yoga står på schemat o det kommer bli spännande :) Jag är inte överförtjust i spinning men det kan nog vara bra för mina ben att få si en ordentli genomgång.

Idag hade vi näst sista seminariet för C-uppsatsen. O vi fick bra kritik, vår handledare sa  princip att uppsatsen är färdig att skickas in :) Det är en del småfix kvar att fixa men det gör vi klart på  nån dag.

Har för övrigt fixat lite med Thai-förberedelser idag. Jag har hämtat mitt försäkringskort som vi får av Kammarkollegiet via skolan o beställt nya linser. O sagt upp hemförsäkringen till lägenheten jag har sålt. Goosh, det är en del att fixa för att kunna åka utomlands i några månader. Har gjort en lååång lista med saker som måste fixas men nu börjar det mesta bli grönt :)

Ne, nu ska jag kila iväg. So long :)

Well if I ever see the morning

Just like a lizard in the spring
I’m gonna run out in the meadow
To catch the silence when it sings

Kvällen har spenderats en nivå under de rosa molnen där jag trivs som allra bäst. På de rosa molnen lever jag mitt liv som jag vill ha det. O älskar't. Men en liten verklighetscheckpoint kanske är bra nån gång ibland, vad vet jag..


I know we could live tomorrow, but I don't think we should wait, no.

Ost och skinkpajen står i ugnen och jag har hällt upp ett glas iskall julmust. Hoppar runt i lägenheten och försöker klura utom jag är hög på endorfiner eller livet haha :D

Mitt flummigaste inlägg hittills tror jag men jag mår riktigt bra just nu. Ikväll kommer E hit o så ska vi ääääntligen boka flygbiljetter till Bangkok :D O jag o en vän har börjat spåna på framtidsplaner som känns bra, riktigt bra. Hemlis från bloggen så länge hihi.

Imorrn ska jag o mamma hänga med min lilla mormor i Gamla Stan i Sthlm hela dagen :) Hon är så himla go min mormor. Imorrn blir förmodligen sista gången jag träffar henne innan vi åker iväg så det gäller att passa på. Jag passar på att slå två flugor i en smäll o ska förbi Thailändska ambassaden också imorrn och ansöker om visum.


I'm just a dreamer

Alltså, shiiiiet vad fort tiden går! Nu är det verkligen full rulle för mig. Det är långa dagar i skolan alla vardagar o jobb alla helger, så min nästa lediga dag blir förmodligen på Julafton haha :P

Meeen jag gillart :)

Hmmm vad har hänt sen sist då? Vi har fått bra feedback på vår uppsats så kämpar vi bara på nu den sista tiden så kommer den nog bli riktigt bra :)

Det har hänt en del bra grejer sen jag skrev sist, o en del mindre bra grejer.. Saker som får en att tänka efter o få lite perspektiv på saker o ting..

Idag är det 31 dagar kvar tills vi flyttar till Bangkok, helt galet! Börjar bli dags att boka biljett nu hehe.. På dessa 31 dagar ska jag hinna göra klart uppsatsen, jobba ganska många dagar, fira jul, fira nyår i Sälen, packa ner hela min lägenhet o packa väskan till Thailand.. Meen det borde jag väl kunna fixa!


RSS 2.0