So hold your head up, girl and you'll go far

Jag har varit lite dålig med uppdateringarna på sista tiden känner jag.. Har inte riktigt haft tid :P Mina dagar har bestått av plugg typ.. Men det känns bra nu för vi har jobbat på bra :) Så jag är nöjd!

Igår kväll blev det spontant häng på Circus med lite vin o Gin o Tonic :) Ja juste, efter skolan tog jag en sjukt skön löprunda på gymmet. Sprang 5an för första gången på flera år haha :P Nu måste jag ju sätta nytt mål.. Hmm milen?!

Imorse ombesiktade jag bilen.. O det gick bra.. Nästan. Alla tidigare fel var ju fixade så dom var inga problem. Dock så kunde dom ju inte göra avgas-mätningen förra gången eftersom avgasröret var lite trasigt. Så det mätte dom nu.. O tydligen så är min bil för tillfället en hälsofara typ för värdena slog ut deras mätinstrument sa besiktningsgubben. Så nu måste jag fixa det. KUL. VERKLIGEN JÄTTEKUL. För det finns ju inte andra saker jag hellre vill lägga mina stackars slantar på.. Men nee nu ska jag inte vara sån, det är ju faktiskt mitt val om jag vill behålla bilen eller inte. O det vill jag ju <3

Min kväll har jag spenderat hos mami :) Vi åt fruktsallad o kollade på deras Thai-bilder :)

Sooo vad händer i helgen då? Jag vet faktiskt inte haha.. Det visar sig helt enkelt!






Nu ska jag bädda nytvättade lakan o krypa ner i sängen snart :)
Puss.


Grekland? Italien? Sydpolen?

Just nu håller jag o mina vänner på att planera vår semester :D Det skulle sitta fint med sol o värme o bad o partaj.. Men frågan är ju.. Vart ska vi åka?! Jag är sjukt sugen på Grekland!!! Har varit där några gånger förut. Var på Kreta 1998 och på Korfu 2008.. Nu vill jag åka till Zakynthos eller Ios eller nån annan fin ö med knallblått hav :)







Zakynthos. Hur härligt ser det inte ut liksom?!

Nu är min lilla bil äntligen svetsad och lagad och dyrt blev det :( Men men det är det värt tycker jag! Ska få lite hjälp av pappa ikväll o åka o hämta lilla Pärlan. Sen tror jag att jag kommer åka och handla o sen laga våfflor till middag :D


Long distance runner

Tentan-från-Helvetet är avklarad! Eller ja, den kanske inte blir godkänd, men jag har gjort den iallafall. Och det känns GÖTT! För första gången sen jag började på högskolan satt jag o slet med tentan ända tills tentavakterna sa att tiden var slut. O jag är tjejen som annars brukar vara först klar i hela tentasalen typ :P Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken att jag satt längre idag.. Tentan kändes iallafall  sådär.. Jag hade bara hunnit läsa typ 250 sidor av 500, så det var tur att det var open-book tenta och att jag läser snabbt :P

Efter tentan blev det lunch på Grekiska Kolgrillsbaren. Mums :) O sen satt vi läänge i skolan och kämpade på med vårt aptråkiga PM...

Sen tyckte min kropp att det var dags för ett återbesök på mitt kära gym. Idag blev det rätt mycket kondition o sen hela kroppen. Massa situps :P Ska ju ha magrutor till sommaren har jag ju sagt haha !

Kvällen har spenderats på bästa möljiga sätt. Med mina fina vänner, chips, dip o Big Brother :P

Och just nu ligger jag som en strandad val i soffan...






Sara, jag o stjärnorna :)


We've got the vision, now let's have some fun


Dags för våren o värmen att visa sin vackra fejja nu!






H&M


Hands down, I'm too proud, for love

Seminariet är avklarat, Consumer Behaviour & Marketing Strategy är utläst (nee, där ljög jag ju), vinet o sushin är inhandlat :D

Japp, för nu är det helg <3



Allt från MQ :)


God kväll!

Ääääääntligen är jag lite ledig idag. Myser i soffan o har det gött :)

Min dag började med att jag o Sara tog en tidig löprunda o avslutade den med glass :D
Sen var jag hemma en sväng o pluggade lite och sen var det dags att hoppa  vidare till Naturkompaniet o jobba.. O efter jobbet har jag handlat, ätit o sen pluggat tills nu..

Semester??!! Typ nu..







Aajaa, imorrn är det dags för Seminariet från Helvetet, men sen är det helg :D

Btw vilka äckliga tjejer det är i BB's harem :S

Puss o godnatt!

Idiot!

Jag är arg, irriterad o sjukt frustrerad!! Den här dagen började med att solen sken rätt in lägenheten och jag var pigg och utvilad. Resten av dagen har sugit hängpung!!

(Förutom att världens bästa Erika kom hem idag <3)

Jag blir sjukt frustrerad av allt i skolan just nu. Jag är en tjej som inte brukar lägga ner onödig energi på att störa mig på saker, så när jag väl blir arg har det gått alldeles för långt. Det är för mycket saker i mitt liv just nu som tar energi av mig. Jag är inte i balans just nu. Som tur är vet jag att det brukar krävas ganska lite för att jag ska hitta tillbaka o vara nöjd. 


Jag kanske är perfektionist, men jag måste ha kontroll över saker i mitt liv för att känna mig lycklig. Jag har inte känt så tidigare riktigt.. Men jag känner nu att om jag engagerar mig i någonting så måste jag ge hundra procent för att jag ska kunna vara nöjd. Det jag presterar måste inte vara perfekt, men jag måste känna att jag har gjort mitt bästa.

Och det känner jag inte just nu!


                                                           Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!


 


Naaaeeeeeeej!

Tror ni det blev promenad? Icke!
Blev det plugg? Icke!
Tupplur då? Nopp !

Det blev en spontan middag på Spicy Hot med Sara, Malin o Malin :) Har lite ångest över icke-plugget, men det löser sig nog :P Skulle jag mot all förmodan lyckas läsa ut denna bok så skulle det vara en av få som jag faktiskt läst under mina år på högskolan .. 



Åre i mitt <3


Förresten! Jag kikade tillbaka i mitt gamla arkiv, o upptäckte att igår firade min blogg fyra år och tre månader. Och när jag startade den hade jag och Johanna precis bokat en resa till Thailand. När jag efter tre års paus nu har börjat skriva lite igen handlade mitt första inlägg bl a om att jag precis hade kommit in på en skola i Thailand. Lite kul :P 


Tröttis!

Efter att ha spenderat hela dagen i skolan med att slita med jordens drygaste PM har jag tagit en paus från allt vad plugg heter. Är galet sugen på att mysa ner mig i soffan o ta en tupplur... Men noooopp det får jag inte! Strax kommer S o hälsar på :) Sen har jag planerat att plugga mer och ta en promenad. Och tvätta. Och kanske ta en tupplur... 


Lite mer sommarinspiration, allt är från Gina Tricot



Puss

Oh I'm just a girl, lucky me

WOOOAAAAAAAAAAAH!

Så känner jag just nu :D Jag fick min deklaration, och för första gången på tre år slipper jag 3500 kr i restskatt! Jag får till o med tillbaka några slantar :)

Imorrn kommer min mamma hem från Thailand :) O på onsdag kommer äntligen min fina E hem från Filippinerna :D Ska bli så kul att höra allt hon har hittat på där borta.

Jag gör mitt bästa för att förtränga att Tenta-Veckan från Helvetet precis är inledd, men lite har jag lyckats läsa iaf! Fast tror inte att det har gjort mig nå klokare.. Men mitt mål är att läsa ut den. Tentan är open-book, så jag behöver inte memorera allt, men det kan ju vara bra att veta vart saker o ting står.. Kanske :P

Ahaoopp, slog nytt personligt rekord på crosstrainern idag på gymmet :) Sen blev det ett långt o tufft pass som avslutades med en sväng på löpbandet. Kändes bra!

Efter gym o dusch o mat o plugg hoppade jag iväg o myste lite med fina Sara o kollade på Big Brother :P




En kass bild på en nytränad Elenor


Just a girl - No Doubt

I'm walking on sunshine

wooooaaaaaaaah!

Galet fin dag idag :D Vaknade strax före 10 av mig själv och var piggelin! Bestämde mig för att vårstäda min lägenhet så jag städade o skrubbade o rensade till och med duschavloppet. Usch, det luktade äckelpäckel kan jag säga! Men nu kan jag duscha igen utan att ha vatten över hela badrumsgolvet :)

Sen högg jag in på plugget och läste om konsumentbeteende i några timmar..

Men sen tog rastlösheten över så jag hoppade i mina gamla promenaddojjor o gled ut i solen på en lång promenad :D Åååååh vad fint det är ute! Och varmt!! Jag tog vårens första promenad utan jacka. Termometern på Stora Gatan stod på 10 grader. Lovely!!

Gissa vem som har planerat att moffa ikväll??!











En hel hög med bilder på mig, ifall nån saknade såna :P

They say the Devil's water it ain't so sweet..

..you don't have to drink right now


Bjuder på ett litet bildregn från min promenad :)












The killer - When you were young


glöm inte bort att du är värdelös

VÄRDELÖS

BLÄÄÄ idag är jag sur o frustrerad o irriterad. Har ingen lust att förklara nåt mer än så..

Nopp nu tänker jag ta en lång promenad och stjäla F's spotifypremium  i mobilen o försöka tänka på annat! Känns som att jag skulle kunna springa en mil idag, men jag väntar med gymmet tills imorrn.

Tur att solen skiner iallafall.

I may be bad but I'm perfectly good at it

woop woop!

Mysig dag idag, o jag gillart! Solen skiner och jag har i princip varit ledig från skola idag, har bara varit där en liten sväng o förberett inför opponeringen imorrn.

Förmiddan spenderades på Björnön med syrran o Goliat :) Jag lämnade blod igår för första gången o ska ta det lite lugnt med träningen nån dag nu så det var skönt att ta en promenad. Jag känner mig riktigt pigg, men så fort jag gör nåt ansträngande så blir jag yr o så börjar det bli svart framför ögonen.



Sötis-Goliat på Björnön idag :)


Jahaaaapp vad ska jag hitta på resten av dagen då? Tror faktiskt jag ska ta mig en promenix till ICA o köpa nåt gott, o sen ta en tripp till solarieöarna o få lite färg :) 



Dagens lunch! Sallad med parmaskinka o mozzarella <3


Natten är ung och jag ligger vaken

Eftersom det var galet soligt o vårigt ute idag tänkte jag gå händelserna låångt i förväg o bjuda på lite sen vår/sommarinspiration! Längtar efter varma soliga dagar när man kan trippa runt i jeansshorts o sandaler o solbrillor på nästippen <3




Jag kommer - Veronica Maggio


I'm good, I'm gone

Oj oj, vilken helg det blev!

I fredags blev jag spontant hembjuden på middag hos min kära mor som åkte till Thailand inatt. Gaalet god mat bjöd hon på, inspirerad av en rätt hon och hennes sambo blev bjudna på på Island.
Brynta pilgrimsmusslor och en god köttbit som serverades med bakad potatis, sallad och en guacaioli! Hehe, meningen var att det skulle vara en aioli och en guacamole, men mamma hade bara en avocado så då blev det helt enkelt en blandning!

Efter middagen rullade jag och pärlan till S :) Det blev fredagsmys och Big Brother :P Tyvärr avslutades kvällen med en p-böter. Suck

Lördagen bestod av jobb och ännu en spontanmiddag! Den här gången var det Saras vän D som agerade kock och återigen; OH LORD vad gott det var!! Till förrätt serverades en sallad med parmaskinka, mozzarella och parmesan och huvudrätten bestod av en italiensk pastasås och spagetti. MUMS! Till maten klunkade vi i oss en hel del GT, vin och champagne...

Vi bestämde oss för att våldgästa Sandra och Fredrik så vi hoppade in i en taxi och åkte dit o det var riktigt trevligt där :) Så småningom, strax före 1, snubblade vi vidare mot BMB där vi slapp köa.. Vi var inne i omkring en halvtimme innan vi tyvärr blev tvungna att åka ambulans till akuten :/ Nu är allt bra igen, men fasen vad rädd jag var där ett tag.. 




lekte isklätterska i Abisko 2010 :)

(Btw, jag trollade lite på söndagen och vips så blev jag av med parkeringsbötern :)

friends, lovers.. or nothing..

jag vårstädar mitt hjärta


mitt liv som Bugatti Veyron

Det är världens snabbaste bil (eller det var det iallafalla), o mitt liv rullar snabbare än den just nu känns det som! Skolan rullar på FORT och det har jag delade meningar om :P Det känns som att jag bor PÅ skolan just ju och inte bara granne med den. Det sköna är att man lär sig mycket av att göra massor av arbeten vilket förhoppningsvis leder till att man slipper panik-läsa boken precis innan tentan. Det är också skönt att jag har mycket att göra eftersom tiden rullar på snabbare då. Jag älskar vinter och snö men nu är det ju bara grått o halt o regn typ så snälla våren KOOOM NUUUUU !! :)

Satt hemma hos söta S igår o bläddrade i en liten H&M-tidning o fasiken vilka fina vårkläder det fanns i den :D Får se vilka godbitar som får flytta in i min garderob i vår :)

Nu ska jag trippa ner till stan o uträtta lite ärenden!

Puss!

smider planer...!

Jag hade nyss ett givande samtal med min far o blev sjukt inspirerad och taggad! Jag har en affärsidé som jag tror riktigt mycket på, och när jag berättade om den för pappa så lät det som att han också tror på den :D Men det är en idé som kräver mycket tid, engagemang, kapital och kunskap så vi måste prata igenom det för att se när det skulle passa oss bäst att dra igång, om vi bestämmer oss för att göra det.

Jag tror att pappa skulle behöva starta ett företag från scratch och sen driva det. Han pluggade markandsföring, precis som jag, och sen har han arbetat mest med IT, tills han för några år sen gick in som delägare i Naturkompanietbutiken i stan. Nu jobbar han där, men jag tror att han vill göra något som utmanar mer. Därför tänker jag pusha på att vi ska kolla upp om det går att dra igång den här affärsidén :D

Jag känner också mer och mer att jag vill driva ett eget företag hellre än att arbeta som anställd. Jag känner mig sjukt naiv som skriver det, för jag har ju faktiskt ingen aning om hur det går till att ha ett eget företag. Men jag känner mig samtidigt sjukt driven, så nångång tänker jag försöka iallafall! 




I brist på nya bilder bjuder jag på gamla! Jag o den finaste <3

Idag har jag haft en ego-dag :D Eller ja, den började ju inte direkt så eftersom jag var i skolan från 9 till typ 3. Men när jag kom hem tog jag en efterlängtad powernap på tre timmar o den behövdes kan jag säga!! Sen har jag tvättat o ätit tacos o sen körde jag och pappa iväg min lilla Pärla till gubben som hjälper mig att laga den när den då och då går sönder. Nu är den inte direkt trasig men jag fick ett antal anmärkningar på besiktningen som måste fixas.. Jag tog alltså vilodag från träningen idag och det kändes skönt faktiskt :)

Ne, nu ska jag kolla på Big Brother och sen sova :)



I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down


bakissöndag!

Jag vaknade runt 9 imorse och var jättepigg och mådde prima skinka! Dessvärre vad jag nog fortfarande full, för jag somnade om och när jag vaknade igen halv 1 mådde jag sådääääär.

Jag var hos S och F igår o det var jättekul :) Runt halv 12 var vi ett gäng som drog oss ner på stan o svängde våra lurgiva på BMB. Jag fick nog i mig liite för mkt att dricka för jag har inte alltför många minnen från kvällen.. O jag avslutade natten men att skicka ett onödigt sms. Förstår inte varför jag har börjat ringa o smsa så mkt när jag är full, gjorde aldrig sånt förut! Men men, det löste sig iaf :)

ooooj! måste dra! solsidan hos sara nu :D


fredagsbarn

Det är jag faktiskt, född på en fredag! Men det var inte alls det jag skulle säga.
Det kommer sjukt konstiga ljud från min grannes lägenhet. Har suttit och lyssnat ett tag och har nu ett par kvalificerade gissningar.

Grannen möblerar om (det är ungefär så det låter, men eftersom klockan är 12 på natten en fredagkväll verkar det lite konstigt)

Grannen dammsuger (nånting dras ju över golvet. men återigen, varför dammsuga en fredagnatt?)


Grannen har sex (isåfall säger jag grattis, för eftersom jag inte har hört ljudet tidigare så verkar det inte hända alltför ofta)

Hoppas det slutar låta iaf för jag ska sova nu!





tgif!

Nu är det HELG :D äntligen! Jag är piggelin idag också. Har en skön känsla i kroppen just nu :)

Började dagen med välförtjänt sovmorron o sen hoppade jag iväg till gymmet. Där tog jag mina första darriga springsteg på löpbandet för detta år. Eller egentligen någonsin för jag är inget fan alls av att springa inomhus. Vill springa ute så jag har ett mål. Det är svårare att fuska då :P Och så har jag nåt att titta på utomhus. MEN det gick faktiskt riktigt bra idag!  Trodde jag skulle tröttna på en gång. Jag hade lyckats glömma min iPod också och då brukar jag tycka att det är riktigt tråkigt att träna men det var rätt kul idag iallafall. Sprang inte så långt, strax över 3 km blev det, men jag är nöjd ändå :) Jag ska springa Vårruset i år så jag måste lyckas ta mig runt 5 km då men det ska nog inte bli nåt problem.. Hoppas jag :P

Efter gymmet var det dags för seminarie i skolan. Vår grupp tog nog några extrapoäng eftersom vi bjöd hela klassen på chokladbollar :P Vi hade valt att analysera en annonskampanj från Delicato så vi tyckte att det passade. O alla blev glada :D

Ikväll är det fredagkväll! O jag har faktiskt inga speciella planer men jag gissar att det blir en lugn kväll med mys av något slag :) Jobbar imorrn så då måste jag vara pigg. Sen imorrn kväll är det paaaarteeeey :D

Ooh, måste berätta hur stolt jag är över min pappa också. Han körde stafettvasan idag och var jätteduktig! Han fick sträcka nr 2, som är en av dom längsta. 2,4 mil och nästan bara uppförsbacke körde han på under två timmar :) Det är sjukt peppande att ha mål när man tränar. Pappa har åkt jättemycket längdskidor den här vintern och han sa att han aldrig hade orkat annars. Vårruset och Beach 11 är mina mål just nu för min träning :P Jag vill må bra av att träna, och det gör jag verkligen! Men jag bryr mig ju om hur jag ser ut också, självklart, så jag har vissa kroppsdelar jag tränar mer än andra.. Det skulle kännas bra att ha en tränad mage o tajt rumpa lagom till sommaren :D

en bild från när jag precis hade köpt Pärlan <3




I just came to say
hello!
(Martin Solveig ft Dragonette)

YES!!!

nytt rekord på crosstrainern o jag var sjuuuuukt pigg på gymmet :D nu blir det grönsakssoppa, mangojuice o snart big brother.




punkt och slut.

piggelin!

jag är hur pigg som helst idag :D har spenderat min dag på Naturkompaniet. hoppade in extra för min käre far som är uppe i Dalarna och ska åka stafettvasan imorrn. han är så söt pappa, har åkt MASSOR av längd hela vintern o har blivit värsta hurtbullen! kanske är en försenad 50-årskris :P så jag hoppas det går bra för honom imorrn :) tror det var han som fick äran att åka sista biten in i Mora också..

nu är det dags för mig att träna så jag slipper smyga runt i vassen i sommar. hoppas jag är lika pigg hela passet. igår blev jag svimfärdig efter typ 8 minuter på crosstrainern, helt stört för jag var inte trött alls i kroppen, det bara svartnade för ögonen.. men resten av passet var jag piggare iaf. har köpt hem grejer till en grönsakssoppa så det blir nog nyttig mat ikväll.. o mys i soffan! 

bjuder på några somriga bilder :)







puss!


how many times do they have to tell you..

hehe ett till inlägg blir det nu :) har haft en fin dag idag, gillar massor! föreläsningen imorse var ifs inte så himla rolig, men sen körde jag hårt på gymmet o sen fick vi besök av våra fina e-tuna-tjejer :) vi tog en sväng på IKEA o sen blev det en spontan trerätters middag på Grekiska Kolgrillsbaren där S joinade oss. (efter att ha stått o väntat o frysit, sorry!) MUMS säger jag bara!

vitlöksbröd
souvlaki kyckling o fläskfilé m klyftpotatis och tzatziki
vitchokladmousse med hallon o digestive

nu myser jag i soffan o slökollar på big brother. det är hjärndött meeeeen lite kul ändå :P






såhär ser jag ut nuförtiden :P


<3


...that it's perfectly fine
 for you to dance around naked
 when you're all by yourself.


haha!

Jag kom ihåg mitt lösenord :D so, Im back! vad det nu betyder, kanske bara blir det här inlägget.. jag är glad att jag har behållit bloggen för det känns lite kul att jag kan gå tillbaka hit o minnas lite.

jahaa så vad händer då? lite allt möjligt faktiskt! massor av bra saker men även en del mindre bra saker, tyvärr.. tror jag håller de mindre bra sakerna för mig själv, iallafall idag..

så, till dom bra sakerna! jag fick ett besked igår som är helt galet! nästa vår kommer jag att plugga o mysa runt i THAILAND!!! både jag och E kom in på Bangkok University International College och jag är sjukt pepp för det :D jag ser fram emot att kunna göra massor av småtrippar runt om i landet till fina paradisöar. har hört att det ska vara ganska enkelt att få bra betyg på den skolan vi ska gå på så förhoppningsvis så har vi tid att göra en hel del resor. LÄNGTAR!!!

o sen en annan bra sak, jag o S har sökt jobb i Oslo, såå med lite flyt så kör vi truck i sommar o ser slantarna rulla in på våra konton :D min bror och hans vänner har jobbat där tidigare och ska göra det i sommar också. så lyckas vi få jobb där så kommer vi nog att bo ihop allesammans :) tror det kan bli riktigt skoj, nån gång måste man ju bo i Norge, så är det bara!

jag känner att jag VERKLIGEN borde träna idag, men jag har tvättid nu o orkar inte tvätta hela natten, så jag tänker nog faktiskt vara lat och mysa hemma istället, man får göra det också ibland tycker jag.
men sen jag har börjat träna mer så tycker jag att jag mår mycket bättre o har blivit piggare :)

nu får det nog räcka för idag.. efter den här lilla updaten om hur mitt liv ser ut idag.  

Puss!

RSS 2.0