dreaming of a white christmas

Julen är här!

Trots att det inte blev en vit jul i år så infann sig julkänslan hos mig, faktiskt. Många tycker att julen inte känns lika speciell längre som den gjorde när man var liten. För mig gör den det! Jag går runt och ler hela dagen och tycker att Kalle Anka är lika underbar varje år : )

Eftersom ingen ville vara tomte i år så tog jag tag i det och iklädde mig röda rocken och skägg! Lyckades lura lillebror på 8 år haha!

Nej nu är det dags för gröt och ikväll blir det nog en sväng till kyrkan. Jag och syster & bror  tyckte att det kunde vara mysigt.

Tack för glöggen : )

dan före dan före dan före dopparedan!

Mitt första inlägg! Jag skrev ett nyss men det försvann så nu är jag arg!! Men men.. Får se om det blir något vettigt skrivet här.. I skrivande stund är jag sjukling :( Jag jobbade igår med feber men det gick inte så bra så jag tänkte vara hemma från jobbet idag och vila och förhoppningsvis må bättre inför helgen. Tråkigt bara för min skjuts att jag glömde ringa och berätta det. FÖRLÅT!

Dagen har bestått av mycket vila och lite tvättande och packande. Och ett telefonsamtal med min blivande resekompis Johanna. Yes, för er som inte vet så styr jag kosan mot Thailand i vår : ) Det kommer att bli underbart! Men det är mycket som ska planeras. Pengar måste sparas också. Tur att jag är bra på det.

Nästan alla julklappar är handlade! Känner mig stolt faktiskt. Det gick rätt enkelt att hitta julklappar i år! Dyrt blev det också.. Men det är ni värda alla underbara människor som finns i mitt liv : ) I år firas julafton hos pappa hemma i Västerås. Vi brukar vara i stugan i Sälen på julafton men nu åker vi dit i på juldagen och spenderar mellandagarna där. Det blir skönt. Hoppas att jag inte bryter några ben (eller nyckelben) den här gången!

Nyår!! Idé, någon?

RSS 2.0