life is ours, we live it our way

Hehe här har det ekat tomt den senste tiden. Jag har inte varit hemma nåt helt enkelt. Har haft en gaaalet bra helg! Det är en sliten tjej som har bäddat ner sig i soffan kan jag säga..

I helgen har det ju varit Cityfestivalen i stan och den har varit hur bra som helst faktiskt! Vi har varit nere alla dagarna och gungat med till artisternas uppträdanden och skakat rumporna i Plutos festivaltält. Har träffat massa gamla vänner och oh lord vad mycket ögongodis det fanns hehe :)

I torsdags såg vi Daniel Adams-Ray och Loop Troop som var bra :) Skulle jobba dagen efter så det blev typ nyktert och hyfsat tidig kväll. I fredags kom vi dit lite senare så vi missade Thomas Di Leva men vi såg The Ark som var riktigt bra :D Blev typ kär i Ola Salo haha. Skulle ta det lugnt på fredagen också men Marmeladorkestern som spelade i Plutotältet körde ju bara asbra låtar så vi rockade på rätt bra där :) Lite småsliten på jobbet på lördagen men det gick bra att jobba.

Lördagskvällen inleddes med grillfest hos Fredrik o Sandra på deras fina balkong :) Vi tog oss ner till festivalen för att se heta Septembers uppträdande. Efter det gick vi tillbaka till deras lägenhet för lite mer drinkande innan vi gick tillbaka för att se Petter. Han var bra men han borde ju ha kört nån låt tillsammans med September, hade varit ballt. Resten av kvällen festade vi loss :D 

Bildbomb från dom senaste dagarna

Jag har några förslag på förbättring till nästa års festival.
Nr 1: SKAFFA FLER SOPTUNNOR I PLUTOS TÄLT!! Hela marken var full av glasflaskor. Nån kastade en flaska på marken som gick sönder så jag fick glassplitter på hela benen. Blod är inte hett.

Nr 2: Ha första artistframträdandet typ 9 istället för 8, för tidigt ju! Folk vill ju hinna hem från jobb o sånt!

Min kväll har spenderats hos pappa där vi firade hans sambos son Sam som fyllde år förra veckan. Det bjöds på grillat, kakor o tårta. Mmmmmm :D

Ne nu kallar sängen på mig.. Tack alla för denna härliga helg.

Film på tv ikväll, som vi såg tillsammans förut..  Aja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0