Valborg i Uppsala

Hehe, jag är inte där tyvärr för jag har jobbat på dagen idag. Men jag fick precis ett fyllesamtal av min Erika därifrån haha så himla söt :D Snart kommer dom hem så ska vi grilla och fira lite här hemma!

(Eventuellt så bjuder jag på fylleblogg inatt)

well here you stand in front of me

Looking as cute as you can be..

Träningen gick bra, jag är sjukt pigg i kroppen just nu :D
Sara kläckte precis den briljanta idén att vi ska gå på Bootcamp utomhus med nJoy framöver. Hehe får se hur det går.. Men det är ju kul att träna så sååå himla jobbigt kan det väl inte vara.. Eller....!?



Jag luktar nog skunk så nu ska jag duscha, sen får vi se vad fredagskvällen bjuder på..

Miss Li - Seems like we lost it

fredag i solen

Gaah älskar såna här dagar :D Eller ja, första delen spenderades i skolan så det var väl kanske inte jättekul.. Men föreläsningen var bra iallafall. Sen tog jag min lilla bil till pappa o pluggade o solade i en solstol i några timmar. Helt vindstilla och hur skönt som helst..


Björnön för 2 år sen

Nu blir det gymmet och ikväll blir det nån slags mys :)


and now you want me to read your mind

God förmiddag :)
Idag är jag pigg o glad o solen skiner :D Planerna för dagen är plugg i solen på balkongen och en promenad. Typ. Ska hälsa på farmor också.

Gårkvällen spenderades på Circus med vin o fint sällskap :)

Nee nu ska jag sätta igång.

                                                                                                                        18 karat gold - Johnossi


där ser man

Konstaterande Nr 1: Det tar 1 minut o 30 sek att cykla från centrum till mig. (På ett ungefär, jag över vägde att ta fram mobilen o ta tid,  men jag hade; 1) Hunnit cykla hem, eller 2) Kraschat)

Konstaterande Nr 2: Det är kallt på nätterna!!

Konstaterande Nr 3: Jag kommer ha galen träningsvärk imorrn efter dagens träningspass.

Konstaterande Nr 4: Jag är full.

Konstaterande Nr 5: Kanske inte borde fylleblogga? Lyckas ju (oftast) att intefylle-smsa.. Så varför sitter jag här nu?!



Puss.


onsdag 27 april

Det har blivit ett långt uppehåll men nu är jag här igen :) Jag var inte hemma många minuter under helgen direkt.. Men det var en riktigt bra Påskhelg som avslutades med att fira min födelsedag. 
















Igår fick vi besked om resultatet på tentan i konsumentbeteende som vi skrev för en månad sen. O jag klarade den :D Så jäääkla skönt, hade ställt in mig på att kugga den.  Sen tog jag en löprunda på gymmet och tog mig runt 5 km på 29 minuter :)

Snart ska jag iväg på ett functional toning-pass och sen blir det nog lite vin o drinkar ikväll.
Hörs :)

b-day girl

Hihi idag fyller jag 24 :D Lever i min lilla bubbla o jag älskar det. Ah, har kanske druckit lite vin också..



Puss <3

perspektiv

Ja, just nu skulle jag behöva lite perspektiv till saker o ting.. Men det har jag inte tid med, får skjuta upp tänkandet till en annan dag.

Dom sista dagarna har varit helt underbara :D Jag är så trött så mina ögon ramlar ihop snart men här kommer några bilder iaf!









Mys, grillpremiär, bus, vin, vänner, tapas, familj, Kajens, sol <3

Ska fixa bättre bild på håret, det är ljusare än det ser ut på bilderna..

Puss.


just put your paws up

Ikväll blir det drinkar på Tabazco! Håret blev najs, sällskapet för kvällen är det bästa o två fina magtröjor är inköpta :) (ena sitter på) (nej jag visar inte magen)

Woop woop!

ljusbrunt mörkbrunt långt kort?

Just det! Imorrn har jag bokat tid hos Nikita Hair för att få mitt hår redo för våren :) Det är rätt slitet nu så det börjar bli dags.. Frågan är ju.. hur ska jag ha mitt hår??!! Gjorde några nyanser ljusare slingor sist jag fixade håret o jag funderar på att fortsätta ljusa upp det lite. Fortfarande brunt såklart, men typ ljusbrunt.


Typ som sötisarna Jessica Alba o Adriana Lima





Fina tjejer med fint hår. Är lite sugen på att göra det mörkare också.. O sen har jag ingen aning om hur jag ska klippa mig. Tänker nog bara säga till min frisör att göra mig snygg helt enkelt!




sommarfin




Titta så fin Pärlan blev i sommarpjucksen



Träningspasset är avklarat, tvätten är i maskinen o nu är jag hungrig!! Sallad med parmaskinka och mozarella står på menyn, mums!


dålig tjej/bra tjej


Det första jag gjorde imorse när klockan ringde var att smsa Erika och ställa in den planerade morronpromenaden, o sen ställa om klockan o ställa vidare. Dålig karaktär, javisst! Men fasiken vad skön min säng är, det är ju omöjligt att vakna o gå upp tidigt..

Förmiddagen spenderades i skolan där vi började arbetet med vår kampanjplan.. Vi är ganska lost än så länge känner jag, så vi komme behöva jobba på mycket om vi ska få den att bli bra. O det ska den.

Efter en snabblunch var det dags att gå på föreläsning av Kärnhuset, reklambyrån som har gjort MDH's senaste kampanjer. Intressant :)

Sen drog Erika med mig på en powerwalk. Nu har jag varit hemma en timme o käkat o snart ska jag till gymmet för ett functional toning-pass :)



 


walk idiot walk

Känner mig som en liten slöhög just nu.. Skulle helst sitta o mysa i solen på min balkong. Men nu blir det gym. Sen ska vi fira Erika :)

                                                                                                                                                 The Hives


now panic and freak out.

Ge mig lön nu tack.





Jumpsuit: H&M, heels: Christian Louboutin, armband: Hermés, kavaj: H&M Consious Collection


Skön dag.

Det blev några timmars plugg i solen på min balkong :) Sen var det dags att åka iväg och fira min fina farmor som fyller 85 år idag. Helt galet.. Farmor bjöd på tårta, bullar och kakor.. Mums :P

Passade på att hämta mina sommardäck också som har bott i hennes garage över vintern. Måste byta nu ju.. Mamma tycker att jag ska byta dom själv men det tycker inte jag. Hon vill att jag ska kunna det om jag får punka. Men jag har ju fått det en gång och då hämtade jag bara några män som var i närheten som fick hjälpa mig. Hur smidigt som helst ju.

Såhär har min dag sett ut














Åååh blir så irriterad på blogg.se!! Bilderna blir helt knas när jag försöker fixa så att det blir snyggt. Hur svårt kan det vara att ha bilderna centrerade och texten vänsterställd? Ibland funkar det men oftast inte. Gaaaah!

Imorrn fyller världens bästa Erika år!!


Blåmåndag

Idag är det måndag i Påskveckan o den här dagen heter tydligen blåmåndag. Om nån undrade :P

Min blåmåndag började med en skön sovmorron och sen tog jag tag i diskandet efter festen.. Efter den tråkiga sysslan tog jag och Sara en promenad och hamnade på Vallby gården. Solen sken o det var hur mysigt som helst. Ja just det, vi snubblade över en snok på vägen dit hehe. 
 
Nu blir det plugg på balkongen.


So tell me your name

Här kommer en liten bildbomb från min helg.







'









Kvällen avslutades med att jag fick hjärtklappning när jag hamnade i en poliskontroll.. Jag har inte bytt till sommardäck än och var bombsäker på att polisen skulle ge mig böter för det. Men den inte så speciellt trevliga polismannen kollade bara körkortet, alkoholtest o plåtarna o sen fick jag köra vidare. Skönt ... Jag och pappa diskuterade senast idag om det är värt att inte försöka få bilen igenom besiktningen och istället köra runt med körförbud, för man blir ju ändå aldrig stoppad typ.. Hmm..

Aja godnatt.

Thriving Ivory - Angels On The Moon lyrics


Hello söndag.

Hehe lite sliten kan man säga att jag är efter gårkvällen. Men jisses vilken kul kväll det var :D Runt tretiden lekte jag, Sara och Eric femtonåringar och klättrade högst upp i en sjukt hög lyftkran.. Hehe lite omoget kanske men mycket kul var det :D

Det kommer upp lite bilder och kanske mer detaljer lite senare men nu ska jag ta en promenad till hamnen och njuta av solen :)



(jag stal bilden av dig Erika)


men lilla rosen hon saknade färg










Man skulle kanske kunna tro att jag inte har gjort nåt mer än att fota mig själv idag. O då har man väl rätt, typ. Needå jag har faktiskt hunnit träna, hållit intervju, köpt present, blivit kär i ett läppstift, roadtrippat till e-lund och shoppat på ICA och Systemet, premiärat på IKEA, firat fina S och mysit med dom bästa tjejerna och bakat cupcakes. Och ätit ostbågar.


Godnatt.


Lilla lady - Daniel Adams-Ray


elenor hjärta john blund

Jag fick ett ryck på eftermiddagen och gick lös på min lägenhet och plötsligt var den sjukt välstädad och fresh :) Får se om jag lyckas hålla den såhär tills festen på lördag.. Det var nog allt jag hade att säga. Nu ska jag sova i min nybäddade säng :)







puss.


14 april

Morronpromenad - Check!






















Har sökt höstens kurser också.


Premiär!

Idag fick jag ett ryck och tog stålmusen och körde till Bjurhovdaspåret. Kände mig pigg så jag bestämde mig för att springa 2 varv, alltså 5 km :) Kände mig till o med så pigg att jag hade kunnat springa nån kilometer till, men det fick räcka med halvmilen tyckte jag. Men 7,5an är mitt nästa mål, + att jag ska försöka få ner tiden på femman. Måste komma ihåg att ta tid när jag springer utomhus, glömde det idag. Men ungefär 30 minuter tog det. 

Nu halvligger jag i soffan och är mätt och glad :) Lagade (okej, värmde) Gulashsoppa till middag, mums! Snart blir det fruktsallad med kesella vanilj.


 


stålmus till salu..





Det verkar nog inte bättre än att jag måste sälja min älskade lilla Pärla.
:(


Show me your teeth.

Snart är det min födelsedag :) Jag är astöntig, älskar fortfarande att fylla år. Fast jag vill inte bli äldre.. Fyller ju 24 år nu och det räcker tycker jag hehe.. Men jag tycker ju om kalas och god mat och tårta och presenter :D 

Förra året firade i min födelsedag i mer än en vecka haha :) Men det är ju nu som det börjar bli härligt väder och då vill man ju hitta på massa skoj. Och så kan man skylla på att man firar. Hur bra som helst tycker jag.

Årets firande börjar också en vecka i förväg. Jag, Erika, Ronja och Sara fyller år samma vecka (nästan iaf) så vi tänkte slå ihop firandet och fixa en liten gemensam fest nu i helgen :)

Hehe det här inlägget började jag skriva typ 19. Sen blev det en lång paus och filmtittande. Vi råkade hyra Paranormal Activities 2 och blääää den var läskig!! Jag som hatar läskiga filmer.. Sitter jämt gömd bakom en stor kudde o kikar fram.. Hoppas jag slipper mardrömmar inatt.

Imorrn är jag ledig :D Men jag måste försöka ta mig till Sala och hämta min borttappade bil. Hm.




iPhone-bild från promenaden igår



Show me your teeth - Lady Gaga


No I can't hear nothing 'cause I got my head up in the clouds

Gaaaaah vilken härlig dag :) Jag tog en lång sovmorron imorse o sen var det dags för en sväng till skolan. Och en kär gammal än hälsade mig välkommen när jag gick ut från huset, nämligen våren :D Termometern stod på najsiga 16 grader.

Skolan klarades av på några timmar o efter den trippade jag ner på stan tillsammans med mina fina vänner E och S. Vi mumsade i oss glass och sen tog vi en sväng in till ICA. Mitt kylskåp ekade tomt och morronens frukost som bestod av kokt ägg och vatten var ingen höjdare direkt.. Nu har jag massa gott :)

På eftermiddagen tog vi en skön powerwalk i vårvädret.




Nu kommer strax S hit så ska vi kika BB och smida lite födelsedagsfirandeplaner :D

Puss.


Jerk it out - Ceasars


Glad tjej :)

Just nu ligger jag och myser i soffan efter en härlig helg i Funäsdalen. Det var jag, Sandra, Fredrik och Oscar som tog lite semester och styrde kosan mot fjällen för slask-skidåkning och björnletande :P Vi åkte upp torsdag eftermiddag o första kvällen spenderade vi i stugan med lite vin :) 

När vi vaknade på fredag morron upptäckte vi att en bauta-storm hade slagit sina klor i Funäs.. Det vräkte ner snö o vindbyarna var inte o leka med :P MEN vi är ju vikingar så efter att ha hållit stugråd bestämde vi oss för att testa hur Funäsdalsberget stod emot stormen. Stugan ligger i Hamra och där var samtliga liftar stängda.. 

När vi kom fram till backen öste det ner snö o blåste massor.. Såhär såg jag ut efter promenaden från parkeringen till liftkortköpstället:


 Men när vi satt i liften påväg upp mot toppen slutade det både snöa o blåsa o när vi hoppade av liften såg vi att det låg typ 2 decimeter nysnö i backen. Lycka :D Fast det gick riktigt dåligt att åka haha men kul var det iallafall ..












Hehe vrålande vindar :P

(SJUKT irriterande att det inte går att blanda vänsterställd o centrerad text o bilder. Aja nu blir det såhär fult)

Vi åkte skidor hela dagen o sen åkte vi tillbaka till Wärdshuset o gick på Afterski :) Det var ett helt gäng byggarbetare där o röjde och en av dom råkade riva taket lite.. Hehe det såg lite kul ut :P

Sen rullade vi hemåt och drog igång bastun och började med maten. Till förrätt blev det toast med chevré, äpple och honung. Gott :) Vi bastade en sväng och sen bjöd killarna på huvudrätten: pasta med musslor. GAAAALET GOTT!! Vi drack vin o hade det mysigt tills vi kom på att vi hade lovat byggarbetarna att förfesta med dom så vi gick ner till byn men det var rätt sent så vi gick hem igen i stormen..


På lördagen fortsatte det att blåsa och denna dag föll valet på Ramundberget. Där blåste det inte så mycket och backarna var roliga :) (dock sög jag på att åka även denna dag)

Vi bestämde oss för att ta det lugnt på lördagskvällen. Först blev det lite bastu och sen middag. Och OH LORD vilken god mat vi åt :D



Perfekt tillagad oxfilé med ugnsbakade rotfrukter och potatis, sparris och rödvinssås. GOSH!


Mjaa det var min helg det :)

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night
Nothin’ new is sweeter than with you
Home - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

fuck.

Just nu suger mitt liv! Hela våren har typ bestått av pissiga saker som har hänt. Fattar inte varför, mitt liv brukar ju bestå av sjukt mycket bra saker!

Orkar inte dra hela listan men en av grejerna är att jag har lagt ner hittills 5500 kr på att laga min bil som kostade 5000 att köpa och den har fortfarande inte gått igenom besiktningen. Efter att ha lagt ner 5500 kr på att laga 9 fel fick jag avslag på att avgas-värdena var för höga. (Eller ah, enligt besiktningsgubben var värdena så höga att dom slog ut mätarna och det hade tydligen typ aldrig hänt förut) En orsak till att dom var för höga skulle kunna vara att det var slut på bensin när jag skulle hämta bilen från reparationen så reparationsgubben slog i lite bensin från en dunk som han sa att det kunde vara lite olja i, + att bilen hade stått stilla i typ en månad (pga körförbud)

Sååå då fick jag tipset att köra bilen varm, gärna några mil o sen tanka på fullt. Sagt o gjort. Jag, Erika o Malin rullade iväg mot Sala. Vi släppte av M vid hennes stall o skulle bara tanka o sen åka hem. Men precis efter att vi hade tankat började bilen låta askonstigt o lukta bränt. Som tur var så var vi nära Mekonomen så vi åkte dit. Där jobbade det två snälla killar som kunde konstatera att nåt var "åt helvete galet", o det vísade sig att stötdämparen vid ena framdäcket hade gått sönder o låg emot däcket.. Det hade varit omöjligt att köra hem så killarna hjälpte oss att köra till en verkstad som ska fixa det. För 2000.

Det är ju bara pengar men det känns inte så kul att veta att jag är skuldsatt till julen typ :( Jävla skit.

Godkväll!

Jag tänkte ju skriva ett inlägg tidigare idag men det hann jag inte :P Tänkte iallafall berätta hur sjukt lättad jag känner mig just nu :D PMet som vi har kämpat med i flera veckor är inlämnat och det känns helt okej faktiskt.. Får se om jag känner likadant efter seminariet på torsdag..

Gaaah jag behöver mer tid i mina dygn! Jag vill ju hinna göra massor av saker! O jag vill hinna blogga mer haha! Har ju massor av ideer men just nu blir det typ "hej idag har jag gjort blablabla.." O det är ju kanske inte så himla kul!?

Har hunnit träna iallafall :) Det gick bra o min kondition börjar bli helt okej känns det som :) Mmm mer då.. Har spenderat kvällen med mina fina vänner :) Och lyckats byta bort min jobb tid så på torsdag kväll säger jag Hello Funäsdalen :D

En sak jag stör mig mycket på är att min kära granne som bor under mig (tror jag) envisas med att spela tv-spel/dataspel varenda jäkla natt o han har hög bas så det vibrerar irriterande. Förra veckan skrev jag en snäll lapp (faktiskt!) om att det skulle vara snällt att sänka basen eller volymen lite på kvällarna.. Men när jag skulle lämna den hörde jag inget ljud utanför lägenheten.. Så jag vågade inte lämna lappen.. O nu låter det ju fortfarande såklart!! Blä :(



Märks det att jag är sugen på sommar nuuu? :P
(Bikini delias.com, väska See By Chloé, ring Vivienne Westwood,solbrillor ocshades.com o solhatten intermixonline.com)


Nu ska jag dejta John Blund har jag tänkt :)
Puss.


Tupplur!

Japp, en lååång tupplur har jag tagit idag :) (Varför heter det tupplur förresten?!) Kände att jag behövde sova lite efter en helg med lite sömnbrist :P Men det kanske var lite dumt att sova ända till 9.. Nu är jag ju pigg!

Denna vecka kommer bestå av plugg, men inte lika mycket som tidigare :D Imorrn ska PMet som vi har slitit med i några veckor in och det känns SKÖÖÖÖNT! Vi är i fas och har mest lite finslip att fixa imorrn. Jag kommer alltså ha lite tid över för annat den här veckan, för en gångs skull. Får se vad jag kommer hitta på för skoj.

Veckan kommer förmodligen att avslutas i Funäsdalen :D Woop woop! Jag måste bara se till att byta bort min jobbtid på lördag..  







Gammal bild från Löga i brist på andra :P


RSS 2.0