maktlös

"Tänk om man kunde lägga tyngden av sorg i en ryggsäck, så man kunde hjälpas åt att bära den. Låta sin vän vila en stund från smärtan" - en fin vän


..

Tom på ord..  Mina tankar finns hos er.


Efterlysning!

Vart är snön??

Enligt min åsikt borde det falla stora fina vita mysiga snöflingor från himlen vid den här tiden på året. Men icke!


Elenor <3 snö ju!

Oh well, min julkänsla har börjat infinna sig iallafall. Jag har försökt att hålla mig från att  börja julpynta men idag hängde jag upp min julstjärna i fönstret :) Måste ju vara fint till första advent!

Snart kommer Erika hit o så ska vi ta en liten promenad. Mina tokheta skor som jag beställt har kommit så vi ska hämta dom. Det roliga är att tydligen tycker Posten att mitt närmaste ICA är ICA Nära Pettersberg. WTF haha? Aja, får ju frisk luft iaf..

Seeeeeen ska vi kika på flygresor till Bangkok. Börjar bli tid att boka nu :D 

 


Minne fiskpinne

Glömde ju berätta det allra bästa med kvällen!! I kylen väntade iskall julmust på mig :D Inge lightgrejs heller, ska det va så ska det va hehe, min filosofi :)

(Värt inlägg haha)

Hej o hå!

Det har blivit sen middag några dagar den här veckan. Riktigt sent. Men attans vad god mat jag lagar haha :D Jag höll på att avlida av hunger efter dagens typ fyra timmar på gymmet (inte bara träning dock, gruppass + sola + simma) och jag var lite smått grinig höhö så maten satt bra fint i magen :)

Kvällens middag blev pannbiffar med kokt potatis. Jag har ju blivit en matlådetjej den senaste tiden och ett krav på mina matlådor är att dom ska vara riktigt smarriga och en aning nyttiga iallafall. Så till pannbiffarna blir det gräddsås, mammas lingonsylt, brysselkål och stekt lök. Kommer nog vara nöjd efter lunchen imorrn :D

Nu ska jag dela upp maten i matlådor och sen väntar sängen på mig.

Come here, stay with me, stroke me by the hair

Målet för kvällens löpning var fem km men jag kände mig pigg i kroppen så jag ökade takten lite, höjde volymen på musiken o sprang sex km. Och på det blev det lite mage o lite rumpa. Gött :)

Jag är galet peppad o inspirerad med träningen just nu. Det är så skönt :D Just nu kör jag väldigt varierat så det är nog till stor del därför det är så roligt. Jag blandar friskt löpning med gruppass o träning med vänner o simning :)

Nu blir det middag för mig.




jag är en liten fjärilslarv..

Fuck, skrev precis ett inlägg som försvann. Så nu orkar jag inte skriva om samma igen!

Men men, har precis mumsat i mig kesella och varma hallon och ska strax brygga lite kaffe. Som ni säkert vet blir jag ju speedad av kaffe så jag tänkte ta en löprunda sen när koffeinkicken kommer :)


Sweat, baby sweat!

Vilken dag det har varit! En mycket bra vardag enligt min mening :) Dagen inleddes som vanligt med en heldag i skolan där vi kämpade vidare med kandidatuppsatsen. Vid tresnåret gick vi hem och jag fick ett samtal av en sällskapssjuk S som var utanför min dörr. Vi tog en runda till Konsum o handlade lite käk. Mys :)

Sen var det dags för träning. Jag o Linn körde hårt på gymmet i över två timmar!! Det var riktigt välbehövligt kan jag säga. Så småningom fick vi sällskap av Julia och så hoppade vi i bassängen och simmade en sväng. Det är riktigt mysigt på kvällssimmet på badet för dom släcker ner lyset och tänder massa ljus. Gosh vad skönt det var att simma :)

Efter simmandet njöt vi i bastun en bra stund. Magen skrek dock av hunger så nu på sena kvällskvisten har jag lagat mat. Inspirationen kom från Linn och det blev panerad rödspätta med kokt potatis, rivna morötter o

ch remouladsås. MMMMMMMMMMMMMMM :)

Kommer nog sova gott inatt.


Tjoooooo!

Jag har visst råkat dissa bloggen den senaste tiden.. Har varit busy! C-uppsatsen tar upp all tid dagtid och på kvällarna står träning eller häng med mina nära o kära på schemat :)

Uppsatsen rullar på för fullt och det går faktiskt över förväntan. Med tanke på att vi måste vara klara mer än en månad före de flesta andra som skriver uppsats nu så har vi inte så mycket annat val än att göra vårt absolut bästa. Men det är det värt för att kunna åka utomlands o plugga och vara klar med allt här hemma :)

Den här helgen har varit lugn och skön. Fredagskvällen spenderades med vänner, vovve och soffhäng. Lördagen började med jobb och sedan rullade jag över till Linn som bjöd på tacos. Eller ja, hennes pappa bjöd :) Mums! På kvällen mötte jag upp vänner och gick på bio. Vi såg Breaking Dawn och den var riktigt bra :) Så nu är det bara att vänta ett år till på sista delen...

Imorse vaknade jag för en gångs skull nykter och pigg :D (för att vara söndag hehe) Passade på att julstäda lägenheten så nu glänser den :D Jag är en sucker för julmys och är sugen på att plocka fram julstjärnan och lite annat pynt men det får nog vänta lite.. Några dagar till iallafall.. Kanske :P

Har hunnit med en promenad i höstrusket med Sara också. Inte helmysigt väder men det är alltid skönt att röra på sig. Nu ska jag strax tvätta och sen kilar jag över till L och myser lite.

Bjuder på ett gäng bilder!










Ciao.


fade into darkness

Det börjar nästan bli lite deprimerande med allt mörker nu.. Jag hade glömt att dagarna kan vara såhär korta. Klockan är halv fem och det är kolsvart ute! Helt sjukt. Eller ja, normalt är det ju egentligen..

Men jag är inte den som deppar ihop för det :) Idag har jag skrubbat en del i lägenheten. Den var hyfsat städad men jag har dammtorkat och skrubbat kakel. Jag har till och med slipat och oljat in mitt ekbord :)

Strax ska jag iväg på ett pass på gymmet men just nu njuter jag av att slappa i soffan :) 

Auschwitz

Usch, jag såg precis en dokumentär om rättegången mot några av de skyldiga fångvaktarna och liknande i Auschwitz. Fy fan det går inte att förstå vilka tyranner till människor som faktiskt finns. Först begår de ett fruktansvärt folkmord och sen när de äntligen åtalas, 20 år senare, kan de inte stå för det utan skyller på varann och kan inte ens se offrens anhöriga i ögonen och be om ursäkt. Inte för att de någonsin ska bli förlåtna, men ändå.


I just wanna make you sweat

Jag är precis hemkommen från gymmet och tusan vad mycket folk det är där vid den här tiden. Men jag tycker det är riktigt roligt att så många tränar och bryr sig om sin kropp o hälsa :) Träffade många som jag känner där, det brukar inte hända haha!

På kvällens meny står ost och skinkpaj med broccoli. Jag har fixat ihop pajdegen och jag har bytit ut en stor del av vetemjölet till havrekli, lite nyttigare iallafall :) Jag är ruggigt hungrig så jag rörde ihop en chokladproteinmousse som jag precis har mumsat i mig, medan jag väntar på att pajen ska bli klar :P

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen blir det som sagt middag. Jag är lite sällskapssjuk så det är möjligt att jag hittar på nåt skoj ikväll...



Fladdermus


sunday

Tänkte skriva ett inlägg, men har noll inspiration att skriva nåt speciellt idag faktiskt! Tänkte lägga upp lite fina bilder men det får bli en annan gång!

Men min helg har varit riktigt bra :) Har hunnit med massor av grejer och haft jätteroligt :D

I veckan är det återigen PLUGG som står på schemat. C-uppsatsskrivandet drar igång och vi har första seminariet redan på onsdag. Jag behöver nog även styra upp en del grejer inför Thailand. Måste boka vaccinering. O hitta en hyresgäst till min studentlägenhet!! O massa mer grejer..

Jaja, nu tänker jag sova iaf :)


Tentaångest?

Idag har jag haft väldigt många känslor i kroppen. Glad, hungrig, mätt, en aning berusad på glögg, småkär, pigg, nyfiken, trött, pratglad, kaffespeedad och skakig...

En känsla som inte har infunnit sig dagen före tenta är den beryktade tentaångesten.

Kan hända att jag fortfarande är glöggberusad..

kvällsmat

Hade tänkt äta sallad med parmaskinka o mozzarella (min egna, sjukt god!) Men jag är mer sugen på scones så nu blir det bakdags :) Bara för att jag kan.


RSS 2.0