Idiot!

Jag är arg, irriterad o sjukt frustrerad!! Den här dagen började med att solen sken rätt in lägenheten och jag var pigg och utvilad. Resten av dagen har sugit hängpung!!

(Förutom att världens bästa Erika kom hem idag <3)

Jag blir sjukt frustrerad av allt i skolan just nu. Jag är en tjej som inte brukar lägga ner onödig energi på att störa mig på saker, så när jag väl blir arg har det gått alldeles för långt. Det är för mycket saker i mitt liv just nu som tar energi av mig. Jag är inte i balans just nu. Som tur är vet jag att det brukar krävas ganska lite för att jag ska hitta tillbaka o vara nöjd. 


Jag kanske är perfektionist, men jag måste ha kontroll över saker i mitt liv för att känna mig lycklig. Jag har inte känt så tidigare riktigt.. Men jag känner nu att om jag engagerar mig i någonting så måste jag ge hundra procent för att jag ska kunna vara nöjd. Det jag presterar måste inte vara perfekt, men jag måste känna att jag har gjort mitt bästa.

Och det känner jag inte just nu!


                                                           Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!


 


Kommentarer
Postat av: Marcus

Du kan behöva en dos av? http://mackson.blogg.se/2011/march/installning-till-livet.html. Kanske kan hjälpa dig lite grann iaf!

2011-03-23 @ 22:09:54
URL: http://mackson.blogg.se/
Postat av: Marcus

Du borde ta en titt på: http://mackson.blogg.se/2011/march/installning-till-livet.html. Annars hoppas jag att det löser sig ändå!

2011-03-23 @ 22:11:56
URL: http://mackson.blogg.se/
Postat av: elenor

hehe, vad söt lilltjejen var :) kanske ska testa det där..

2011-03-23 @ 23:45:50
URL: http://ohnoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0