Lumphini Park

Idag har vi hunnit med massor :) Och det är bara eftermiddag så vi hinner göra ännu mer! Vi var på uppropet av International marketing imorse men det höll inte på så länge så vi kilade hem igen och hoppade ur våra skoluniformer och hoppade i våra löparoutfits och åkte till Lumphini Park. Tog runt 15 minutere med taxi, det är ju traffic jam överallt. Haha en rolig grej hände i taxin! Vid ett stoppljus somnade vår taxichaffis! Jag fick väcka honom när dom andra bilarna började köra igen o vi stod kvar. "Stop, sleep" sa han. Haha vad vi skrattade. Känns ju inte helt safe, men det funkar lite annorlunda i Thailand, som sagt!

Parken är galet vacker. Den är grön och lummig och har en stor sjö i mitten där man kan åka trampbåtar. Det var en hel del folk som cyklade och joggade där. Idag är det lite svalare här, kanske runt 24 grader, så det funkade att springa men vi var en aning svettiga när vi sprungit vår 5 km runda haha.

Sen tog vi taxi hem igen och hoppade i våra bikinisar och la oss en stund i solen vid poolen. Träffade min klasskompis Emma där också :) Blev inte så lång stund i solen för vi hade upprop till kursen Marketing research på eftermiddan så det var bara att dra på sig uniformen igen och knata tillbaka till skolan.

Ne, nu måste jag duscha! Ska ut och äta med Emma och Stine ikväll på deras favoritrestaurang :) Bjuder på lite bilder.



Lumphini Park



I  löparoutfit



Härligt med en grön oas mitt i den enorma staden :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Dåligt med uppdateringar ;)

2012-01-19 @ 12:49:59
URL: http://saraogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0